Κώστας Λειβαδάς "18 χρόνια δρόμος" - Σταυρός του Νότου

Η Δήμητρα Κανάκη παρακολούθησε το live του Κώστα Λειβαδά με τις εκλεκτές καλεσμένες του την Πέμπτη 10/3
Διαβάστηκε φορες
Δεκαοκτώ χρόνια δρόμος…Δεκαοκτώ χρόνια πορείας για τον Κώστα Λειβαδά και ήρθε η στιγμή να τα γιορτάσει στο Σταυρό του Νότου μαζί με πολύ καλούς φίλους και συναδέλφους.

Η ώρα περίπου 23.30 και ο Κώστας Λειβαδάς ανέβηκε στη σκηνή, ερμηνεύοντας κομμάτια απ΄όλη του την πορεία, όπως το «Μετακόμιση τώρα», «Όχι μπάλα στο σαλόνι», «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα» και «Δειλά». Λίγο αργότερα ανέβηκε στη σκηνή η πρώτη καλεσμένη της βραδιάς, η Ερωφίλη, για να ερμηνεύσει με μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Έχω άνθρωπο».Ανάμεσα στο κοινό ήταν αρκετοί φίλοι του Κώστα Λειβαδά, όπως η Ανδριάννα Μπάμπαλη. Ο Κώστας τη ζήτησε να ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει τη μεγάλη επιτυχία «Μοίρα μου έγινες», αλλά και το «Όποια ζωή και να ζήσεις».
Αργότερα, ήρθε η επόμενη καλεσμένη του, Μελίνα Ασλανίδου, για να ερμηνεύσει τα τραγούδια «Σ΄ έχω δεν σ’ έχω », και «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη», όπως και τη μεγάλη της επιτυχία «Το λάθος».


Επόμενη καλεσμένη, η πολλά χρόνια φίλη του Κώστα Λειβαδά, Ελένη Τσαλιγοπούλου που ερμήνευσε τα πολύ αγαπημένα τραγούδια «Εγώ σ΄αγάπησα εδώ», «Δεν ξέρεις τι θα πει αγάπη», «Έρωτας τάχα να ΄ναι αυτό», «Τα λόγια σιωπής» και «Είναι εντάξει μαζί μου».Στη συνέχεια, στη σκηνή εμφανίστηκε η Βίκυ Καρατζόγλου, παρόλο που είχε παρευρεθεί εκεί για να απολαύσει το πρόγραμμα. Ο Κώστας της ζήτησε να ερμηνεύσει το «Εσύ μου θύμισες πώς είναι» που είχε γράψει για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Λίγο μετά, οι τρεις καλεσμένες, Ερωφίλη, Μελίνα Ασλανίδου και Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίστηκαν για να καλωσορίσουν τον Μπάμπη Στόκα, που βρισκόταν στα πρώτα τραπέζια. Εκείνος πήρε την κιθάρα και ερμήνευσε μοναδικά το αγαπημένο «Ο βασιλιάς της μοναξιάς».Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με τις τρεις ερμηνεύτριες να τραγουδούν μαζί με τον κόσμο τα τραγούδια «Η επιμονή σου», «Τράβα ρε μάγκα» και «Σαν να μην πέρασε μια μέρα».


Οι φωτογραφίες ανήκουν στη Δήμητρα Κανάκη και το Mixgrill.gr

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα