Κότσιρας Σταυρός του Νότου

Γιάννης Κότσιρας "Ανείπωτα" @ Σταυρός του Νότου 14/1: Κερδίστε προσκλήσεις

To Mix Grill σας προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις-είσοδο για την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στον Σταυρό του Νότου. 
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σάς προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις-ελεύθερη είσοδο για τον Γιάννη Κότσιρα Live στον Σταυρό του Νότου την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.  

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook:και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στις 14:00

{contest_form}


Γιάννης Κότσιρας
Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή
Από Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017
και κάθε Κυριακή

Παράταση έως το τέλος Ιανουαρίου 2018 


Στα τραγούδια της καρδιάς του θα μάς ταξιδέψει φέτος ο Γιάννης Κότσιρας. Ανήσυχος και με διαρκή διάθεση για ανανέωση, ο αγαπημένος ερμηνευτής αποφάσισε, με τις φετινές ζωντανές του εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου, να πάει κόντρα στο προβλέψιμο. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει δεν θα στηρίζεται, όπως θα περίμενε κανείς, στα πιο δημοφιλή τραγούδια του, αλλά σε εκείνα που μπορεί να μην παίχτηκαν τόσο πολύ, κατέχουν όμως σημαντική θέση στην ψυχή του.

«Όταν επιχειρείς να δομήσεις ένα καινούριο πρόγραμμα πάντα είσαι εγκλωβισμένος σε κάποιες συγκεκριμένες επιλογές. Μία από τις δυσκολότερες είναι να συνδυάσω τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και τα τραγούδια που έχω αγαπήσει εγώ ως ερμηνευτής περισσότερο. Αρκετές φορές αυτά τα τραγούδια δεν ταυτίζονται. Έτσι λοιπόν, φέτος αποφάσισα να πω τραγούδια από τη δισκογραφία μου που έχουν μείνει έξω από τα προγράμματά μου. Να τραγουδήσω, με μία λέξη, τα δικά μου “ανείπωτα” εξηγεί ο ίδιος.»

Και αναφέρεται σε τραγούδια πολύ όμορφα, όπως “Η μεγάλη αποκάλυψη”, το “Να 'χα δυο ζωές”, το “Alma Libre”, το “Όπου πας θα σε κοιτάζω” και πολλά άλλα, που θα αποτελούν και τον βασικό κορμό της νέας μουσικής παράστασής του.

Το πρόγραμμα θα συμπληρώνεται με μια επιλογή αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών μεγάλων δημιουργών, όπως ο Άκης Πάνου, ο Δήμος Μούτσης, ο Σταύρος Ξαρχάκος και πολλοί ακόμα, τα οποία επίσης δεν έχει "αγγίξει" ερμηνευτικά μέχρι σήμερα ο τραγουδιστής. Όσο για το φινάλε, αυτό θα ανήκει στο κοινό και τις επιλογές του!

Κάπως έτσι ο Γιάννης Κότσιρας θα ομορφύνει τις Κυριακές μας!


Μαζί του: 

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα,
Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα,
Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο,
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Κώστας Μιχαλός: κιθάρα,
Μανος Γρυσμπολάκης: ακκορντεον.

Τον ήχο επιμελούνται ο Λάμπρος Μπούνας και ο Στρατής Καραδημητράκης
και τα φώτα ο Mανόλης Μπράτσης

Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμή εισητηρίου: 15€ με ποτό
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Διαβάστε ακόμα