FAMELLOS_OLOI

Είδαμε τον Μανώλη Φάμελλο να σκορπίζει τρομερή ενέργεια!

Ο Μανώλης Φάμελλος παρουσίασε τον νέο του δίσκο «Η εποχή των σκουπιδιών» στο Σταυρό του Νότου Plus και μας αγκάλιασε με την ενέργεια του!
Διαβάστηκε φορες
Την εμφάνιση του Μανώλη Φάμελλου την περίμενα καιρό, όπως και τον νέο δίσκο του. Και ήταν γεμάτη ηλεκτρισμό και ενέργεια που με ξεσήκωσε σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της.

Από τον «Αυτόματο πιλότο» του 2009 στο «Βρώμικο μυαλό μου» του 2018 μέσα από τον άρτι αφιχθέν νέο δίσκο «Η εποχή των σκουπιδιών».

«Χαιρόμαστε που είστε εδώ», ανέφερε στο καλωσόρισμα του στον Σταυρό του Νότου Plus, λίγο πριν έρθει το ομώνυμο κομμάτι να μας ανοίξει την πόρτα για το δικό του κόσμο. Δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά παρουσίασε σχεδόν όλα τα νέα τραγούδια, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι ιδιαίτερα θερμή! 

Προσωπικά αγάπησα ιδιαίτερα την «Τυχερή μου μέρα» που ανοίγει το δίσκο, και «Το βρώμικο μυαλό μου» για την αλήθεια που κρύβουν μέσα τους.
FAMELLOS
Η συνέχεια περιελάμβανε το λόγο που «Είναι ωραία να πέφτεις» από το μακρινό 1999 για να έρθουν ο πάντα ιδιαίτερος «Χαρταετός» και το «Μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι» να πασπαλίσουν τον χώρο με την αύρα της θάλασσας και της αγαπημένης μου εποχής. 

Η επανέναρξη του δευτέρου μέρους έφερε «Ένα φιλί από δυόσμο» σε αντρική ερμηνεία, δεδομένου ότι το τραγούδι είναι δικό του και το αγαπήσαμε από γυναικεία ερμηνεία (Νατάσσα Μποφίλιου) για να  μας πει και τι κινείται «Γύρω από τον ήλιο» μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από όλους. 

Φτάνοντας σιγά σιγά προς το τέλος, ήρθαν εκείνες οι «Κάποιες μέρες» λίγο πιο ηλεκτρισμένες με τον ίδιο σε διαρκή κίνηση και εξωτερικεύοντας την ενέργεια του, ενώ υπενθύμισε ποια είναι όλα αυτά που σκέφτεσαι όταν έχεις «Μια θέση στο τρένο», το πιο αγαπημένο μεταφορικό μέσο του Μανώλη, δεδομένου ότι έχει γράψει αρκετά τραγούδια για τρένα. 
 
Πως μας αποχαιρέτησε;
FAMELLOS_OLOIΜέσα από το αγαπημένο «Ευτυχία είναι αυτό» με όλους εμάς παρέα να τραγουδάμε μαζί του, γνωρίζοντας παράλληλα την αποθέωση στο τέλος του.

Ο δίσκος «Η εποχή των σκουπιδιών» κυκλοφορεί από τη MINOS-EMI και σε προσκαλεί να επιλέξεις ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο τραγούδι.

Ήταν μια εμφάνιση όπου κυριαρχούσε η ενέργεια αμφίδρομα με χαμηλό φωτισμό όμως στη σκηνή που δυσκόλευε την παρακολούθησή της.

Ο Μανώλης Φάμελλος κατέθεσε την αλήθεια του, διοχέτευσε την ενέργεια και το ταλέντο του και εισέπραξε την αγάπη του κοινού που απολαμβάνει να τον βλέπει ζωντανά!

Μαζί του ήταν οι μουσικοί:
Θάνος Μιχαηλίδης: Τύμπανα
Βαγγέλης Μαρκαντωνης: Μπάσο και φωνητικά
Στεφανος Δανιηλίδης: Πλήκτρα
Αλεκος Βουλγαράκης: Κιθάρα 
Βαγγελης Κατσαρελης: Τρομπέτα

*Οι φωτογραφίες ανήκουν στον Μιχάλη Τσεσμετζή και το Mixgrill.gr

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα