Δείτε τώρα τους Coldplay να παρουσιάζουν ζωντανά το νέο δίσκο τους!

Coldplay - Orphans/Arabesque: Άκουσε δύο νέα τραγούδια!

Πολύ ενδιαφέροντα τα πρώτα δείγματα του νέου δίσκου των Άγγλων!
Διαβάστηκε φορες
Σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 22 του Νοέμβρη, οι Coldplay θα κυκλοφορήσουν το όγδοο δισκάκι τους, με τίτλο "Everyday Life". Θα βγει σε ψηφιακή μορφή (βέβαια), αλλά και σε βινύλιο, cd και κασέτα!

Το album έχει διάρκεια 53 λεπτά και θεωρείται διπλό. Το πρώτο μέρος θα λέγεται "Sunrise" και το δεύτερο "Sunset". Σίγουρα και αυτοί οι τίτλοι και η ονομασία του δίσκου στερούνται πρωτοτυπίας... Το εξώφυλλο όμως έχει κάτι να πει, μιας και είναι βασισμένο σε μια φωτογραφία της μπάντας του παππού του Jonny Buckland, του βασικού κιθαρίστα των Coldplay, η οποία χρονολογείται στο 1919, δηλαδή 100 χρόνια πριν...

Coldplay - Everyday life

Ακούστε παρακάτω δύο τραγούδια του "Everyday life". Το "Orphans" διαθέτει την «παιδικότητα» της χορωδίας που ακούγεται στην αρχή του και θα έλεγα ότι βασίζεται στις φόρμες των 2 τελευταίων δίσκων των Άγγλων. Όμως, το "Arabesque" έχει κάτι διαφορετικό να μας πει και θα έλεγα ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον. Διαθέτει folk και country στοιχεία, παραπέμπει στους Calexico και παράλληλα διατηρεί τον pop χαρακτήρα της μπάντας, με επιπλέον soul στοιχεία. Μάλιστα, σε αυτό ο Chris Martin τραγουδάει και στα Αγγλικά και τα Γαλλικά.

Ακούστε τα 2 νέα τραγούδια των Coldplay παρακάτω:

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα