Σάββατο
11 Μαΐου
Ώρα
21:15
Πού
ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Εισιτήρια

Αφιέρωμα στις ΤΡΥΠΕΣ // Live Tribute // Καφωδείο 1os 11.05.24

-ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ 2024

-ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (1ος Όροφος)

-By Magic Bus (GR)


Μετά την εντυπωσιακή sold out παρουσία τον Γενάρη στο Καφωδείο, οι Magic Bus επιστρέφουν στη μουσική σκηνή του Καφωδείου για να μας παρουσιάσουν αυτό το ιδιαίτερο και δυναμικό αφιέρωμα που θα μας μεταφέρει στην ζωντανή ιστορία του συγκροτήματος που ταρακούνησε τα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Οι MAGIC BUS ολοκληρώνοντας τις sold out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της περιοδείας τους, θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη σε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση! 3 ώρες με τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές επιτυχίες που επηρέασαν και καθόρισαν τη ελληνική ροκ μουσική σκηνή. Ένα ξεχωριστό event με δυναμικές μουσικές εναλλαγές και ενορχηστρώσεις


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Το μουσικό σχήμα MAGIC BUS δημιουργήθηκε το 2019 στην Λάρισα, από έμπειρους μουσικούς, πολλοί εκ των οποίων συμμετέχουν σε διαφορετικά συγκροτήματα, με κοινό σκοπό να παίξουν και να παρουσιάσουν τραγούδια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας των ΤΡΥΠΩΝ. 

Το μουσικό συγκρότημα "ΤΡΥΠΕΣ" αποτέλεσε έναν από τους κύριους εκφραστές της ελληνόφωνης ροκ σκηνής. Οι στίχοι και η μουσική τους με τη διαχρονικότητα τους προκαλούν έντονα συναισθήματα όπως τα νιώσαμε την εποχή εκείνη, κάνοντας κάθε συναυλία τους ένα ξέφρενο πάρτυ.

Σκοπός μας να ξαναζωντανέψουμε αυτές τις στιγμές αλλά και να τις ζήσουν όσοι δεν τις γνώρισαν, μέσα από ένα δυναμικό πρόγραμμα με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας τους.

Λόγω της μεγάλης απώλειας του Γιώργου Τόλιου, προσθέτουμε στο Δελτίο Τύπου τα ακόλουθα:

Η ομάδα του «Magic Bus» ένα αφιέρωμα στις ΤΡΥΠΕΣ, δημιουργήθηκε και υπάρχει λόγω της μεγάλης αγάπης για αυτή τη μπάντα και τα τραγούδια της, που έλειψαν στους ίδιους και το κοινό τους. Το όνειρο ήταν κάποια στιγμή να μπορέσουν να μοιραστούν την χαρά να γνωρίσουν από κοντά όλους τους μουσικούς και αν ήταν δυνατόν, ίσως με κάποιους να είχαν την τιμή να παίξουν έστω και ένα τραγούδι παρέα.

Αυτό το όνειρο έχασε ένα μέρος του, με την απώλεια ενός μέλους της μπάντας, τον τεράστιο Γιώργο Τόλιο. Με μεγάλη λύπη αλλά και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, θα θέλαμε να αφιερώσουμε τις συναυλίες μας, στον άνθρωπο αυτόν, τον Γιώργο Τόλιο.


Magic Bus

Άγγελος Σιανίδης: φωνή

Σάκης Μωυσίδης: τύμπανα

Γιώργος Βλαχογιάννης: μπάσο

Γιώργος Καραδήμος: ηλεκτρική κιθάρα

Γιάννης Κράιας: ηλεκτρική κιθάρα


-Γενικές πληροφορίες-

Διοργάνωση dailytrips.gr

www.dailytrips.gr

Info: 6933 377499

Καφωδείο Ελληνικό – 1ος όροφος

Βενιζέλου 45 – Κέντρο

Πόρτες: 21:15

Ώρα έναρξης 22:15

Είσοδος:

Early bird 8€ έως εξαντλήσεως

Προπώληση/Ταμείο 10€ έως εξαντλήσεως


-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ-

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, κάντε εγκαίρως την αγορά των εισιτηρίων σας

-Early bird 8€ έως εξαντλήσεως

-Προπώληση/Ταμείο 10€ έως εξαντλήσεως


1)Αγορά σε φυσικό σημείο

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας στο στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο DR JOHN Store, Τσιμισκή 124 (απέναντι από την στάση "Κεντρο Ιστορίας" , τηλ 2314 015235 και με ώρες εξυπηρέτησης πληρωμών Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00.

2)Αγορά ηλεκτρονικά

α)Στέλνετε sms στο 6933 377499 ή μήνυμα στη σελίδα

https://www.facebook.com/dailytrips.gr (ονοματεπώνυμο, αριθμό

εισιτηρίων, email)

β)Σας στέλνουμε αριθμό λογαριασμού

γ)Μόλις κάνετε την κατάθεση, σας αποστέλλουμε στο email επιβεβαίωση της κατάθεσης με οδηγίες (όνομα, αριθμό εισιτηρίων, κτλ)

δ)Στην είσοδο σας παραδίδουμε τα εισιτήρια

3)Η αγορά εισιτηρίου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου

4)Εισιτήρια δεν επιστρέφονται


Διοργάνωση - Παραγωγή

www.dailytrips.gr - Συναυλίες

info@dailytrips.gr

Θεσσαλονίκη