Παρασκευή
05 Ιουνίου
Ώρα
21:00
Πού
BOLIVAR BEACH BAR
Εισιτήρια
Viva

John Digweed @ Bolivar Beach Bar

Παρασκευή 5 Ιουνίου Bolivar Beach Bar presents Blend Athens with JOHN DIGWEED

BLEND OPENING AT BOLIVAR BEACH BAR

Έπειτα τη δυναμική και δημιουργική σεζόν του 2014 στη Dance σκηνή, το Βolivar Beach Bar επιστρέφει θριαμβευτικά και παρουσιάζει Blend summer opening με ένα μοναδικό show με έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο dj/producers της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής.

JOHN DIGWEED

Aκόμα κι αν δεν είσαι πιστός ακόλουθος της dance (χορευτικής) μουσικής αλλά είσαι έστω και λίγο συντονισμένος στη δημοφιλή κουλτούρα,τότε πιθανότατα έχεις ακούσει τη μουσική μέσα από το πρίσμα του John Digweed.

Με καταγωγή από την Αγγλία, έχει φτάσει στη διεθνή σκηνή εδώ και μια δεκαετία και έχει καθιερώσει το ονομά του στην ιστορία της χορευτικής μουσικής.

Η λίστα των επιτευγμάτων του θεωρείται το λιγότερο πρωτοποριακή.
Αποκορύφωμα αυτών ήταν η πρώτη mix συλλογή ("Τhe Mix Colletion" με τον Sasha).Ακόμα,ήταν ο πρώτος Βρετανός dj που έπαιζε μόνιμα στο τότε διασημότερο club της Νέας Υόρκης (Twilo,πάντα με τον Sasha) καθώς επίσης και εκείνος που είχε μιξάρει μουσική των William Orbit,Underworld,Quincy Jones,Mr Fogg και NEW Order.

O John Digweed είναι κορυφαίος dj.Η διαφορετικότητά του σε σχέση με τους συγχρονους του είναι και αυτό που τον χαρακτηρίζει.

Από το ξεκίνημά του ακόμα στο Hastings της Βρεττανίας στην ηλικία των 15,στην ανθίζουσα σκηνή του acid House κι από κει στο αποκορύφωμα του διεθνούς dj set έχει δημιουργήσει και διατηρήσει ένα επίπεδο ακεραιότητας που είναι πια σημείο αναφοράς τόσο για τους djs όσο και για τους παραγωγούς παγκοσμίως.

Για την ακρίβεια έχει αγγίξει την κορυφή στο επάγγελμά του έχοντας ψηφιστεί #1 σε μουσική σφυγμομέτρηση.Ο John Digweed παραμένει η επιλογή του κοινού ενώ παράλληλα διατηρεί τη μακροχρόνια παρουσία του στην underground dance σκηνή.Η δημοτικότητά του τόσο ως dj όσο και ως άνθρωπος φαίνεται να μην έχει όρια καθώς λειτουργεί και ως παραγωγός προωθώντας μάλιστα ο ίδιος τη δουλειά του.H εταιρεία "bedrock" υπόβαθρο,αποτελείται από τρία πράγματα μια δισκογραφική εταιρεία,μια διαφημιστική εταιρεία και ένα studio παραγωγής με το συνεταίρο του Nick Muir.

DOORS OPEN 21:00 H.R.S.