Τετάρτη
24 Ιουνίου
Ώρα
21:30
Πού
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Γκάζι
Εισιτήρια
εδώ

Asaf Avidan @ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ο δημιουργός των hit singles "One Day / Reckoning Song", "Over my Head" και "Love it or Leave it", ο ιδιοφυής καλλιτέχνης Asaf Avidan για πρώτη φορά στην Αθήνα

24 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
 Η προπώληση ξεκίνησε!
Ποιος δεν γνωρίζει το One Day/Reckoning Song στο remix του Wankelmut; Ποιος δεν έχει κάνει αμέσως shazam ακούγοντας το «Love it or Leave it” ή το “Over my Head”; Και σίγουρα πολλοί από εμάς είχαμε αναρωτηθεί εξαρχής σε ποιον ή σε...ποιαν ανήκει αυτή η ιδιαίτερη φωνή με τη μοναδική χροιά και τη ξεχωριστή ταυτότητα; Γιατί αν ακούσεις μία φορά τον Asaf Avidan αποκλείεται να τον ξεχάσεις. Όπως και έγινε 7 χρόνια πριν όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ “Asaf Avidan & The Mojos” όπου υπήρχε και το super single One Day.
 
Τον Ιούνιο του 2015 ο Asaf Avidan θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι και αυτή θα είναι μια σπάνια ευκαιρία να τον δούμε από κοντά και να τον ακούσουμε live.
 
Ένας αληθινός καλλιτέχνης, σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων, μουσικός, στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής, αυτός είναι ο Ισραηλινής καταγωγής Asaf Avidan. Πολυτάλαντος και ανήσυχος, έκανε στροφή προς τη μουσική μετά από ένα τυχαίο προσωπικό γεγονός και δημιούργησε το 2006 την πρώτη του μπάντα που έφερε και το όνομά του (Asaf Avidan & The Mojos). Μέχρι το 2011 κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ με τους The Mojos και ακολούθησαν 2 solo album με το πιο πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει αρχές του 2015 (Gold Shadow). Με αυτήν την ιδιαίτερη, τόσο προσωπική ερμηνεία του, που οδηγεί τις φωνητικές του δυνατότητες στα άκρα, με αρκετές δόσεις blues & cabaret, folk & indie rock και άψογη αισθητική σε κάθε project που παρουσιάζει, έχει καταφέρει να μετράει εκατομμύρια views στο youtube, δεκάδες χιλιάδες downloads των singles του, να γεμίζει ασφυκτικά περίφημους χώρους όπως το Olympia και το Zenith και να εμφανίζεται σε διεθνή και αναγνωρισμένα φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.
 
Αυτήν την περίοδο ο Asaf Avidan βρίσκεται ξανά στο δρόμο μαζί με τη νέα του μπάντα και στόχο μια παγκόσμια περιοδεία. Μία στάση της και η Αθήνα, στις 24 Ιουνίου! Μην χάσετε ένα σπάνιο και λαμπερό αστέρι της διεθνούς μουσικής σκηνής!
 
Useful links
Official Website: ‪http://www.asafavidanmusic.com/
Facebook: ‪https://www.facebook.com/asafavidanmusic
https://www.facebook.com/events/481536548665205
Twitter: ‪https://twitter.com/AsafAvidan
YouTube:
Over my head: https://www.youtube.com/user/mymojolove
One day: https://www.youtube.com/watch?v=KRAMNWzfjcg-
Love it or leave it: https://www.youtube.com/watch?v=X31SjB0SwOI
Different Pulses: https://www.youtube.com/watch?v=gnhJ4Ceor_M
 
Ιnfo:
Tεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
 
Τιμές εισιτηρίων:
Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στα 23 ευρώ
Προπώληση: 28 ευρώ  |  Ταμείο: 32 ευρώ
Ώρα Έναρξης: 21:30