Σάββατο
22 Οκτωβρίου
Ώρα
21:00
Πού
Principal Club Theater
Τιμές
11€
Εισιτήρια
Viva

Παύλος Παυλίδης & Oι B-Movies @ Principal Club Theater

Ένα ανανεωμένο πρόγραμμα από τα Ξύλινα Σπαθιά μέχρι το σήμερα!

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 . PRINCIPAL CLUB THEATER

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και με τη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ του εξωτερικού, ο Παύλος Παυλίδης & Oι B-Movies επιστρέφουν στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater .

Όταν ακούς τον Παύλο Παυλίδη, βουτάς στους στίχους του και ξεκινάς μια σχέση ζωής. Άλλωστε, « μου είχες πει πως θα ’ρθει κάποια μέρα που ότι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι , τώρα αρχίζω και θυμάμαι ». Ο καθένας φτιάχνει τις προσωπικές του εικόνες και νιώθει ωραία να τις τραγουδά μαζί του.

Με νέο album μέσα στο 2016 με τίτλο “Μια Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο” που κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου από την Inner Εar και με τις μέχρι τώρα κριτικές να το κατατάσσουν σαν ένα από τα καλύτερα τους, θα μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα βασισμένο σε όλη την μουσική πορεία του αγαπημένου τραγουδοποιού από τα Ξύλινα Σπαθιά μέχρι και το σήμερα.

Ο Παύλος Παυλίδης & Oι B-Movies το Σάββατο 22 Οκτωβρίου εμφανίζονται στην τελευταία εκδήλωση των 51ων Δημητρίων 2016 και το γιορτάζουν παρέα με τον κόσμο σε ένα ανεπανάληπτο πάρτι. Θα είμαστε όλοι εκεί!!!