Σάββατο
29 Οκτωβρίου
Ώρα
21:30
Πού
PassPort Κεραμεικός Κεντρική Σκηνή
Τιμές
12€
,
20€
Εισιτήρια
Viva.gr

Wedding Singers @ PassPort Κεραμεικός Upstairs

WEDDING SINGERS
“Wild Boys Always Shine”
Σάββατο 22 & 29 Οκτωβρίου

@ PassPort Κεραμεικός – Upstairs


Οι Wedding Singers, η διαγαλαξιακή cover band, τα live της οποίας είναι κάθε φορά μια έκρηξη αγάπης, χορού και αστερόσκονης με φόντο και βάση τα '90s, παρουσιάζουν ένα μοναδικό επετειακό show, για πρώτη φορά στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός (Upstairs)!

Σάββατο 22 & 29 Οκτωβρίου, οι Wedding Singers επιστρέφουν στις ρίζες τους για να μας δείξουν πως μπορεί να στηθεί το μεγαλύτερο πάρτυ της πόλης, με ένα non stop WedSins Live Show βγαλμένο από τα παλιά. Έτσι όπως πρέπει να είναι τα πάρτυ...

Wedding Singers @ PassPort Κεραμεικός – Upstairs

About "Wedding Singers"...

Οι Wedding Singers είναι μία dance/pop/rock/electronica μπάντα που έχει διακριθεί για τον τρόπο με τον οποίο διασκευάζει ζωντανά αγαπημένες χορευτικές επιτυχίες από την δεκαετία του '90, με την μέθοδο του mixtape, του mashup & του live mixing.

Εχουν κάνει residency στο TΩΡA K-44, έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το ΑRΚ, το Ejekt (μαζί με τον James Blake και τους Pet Shop Boys) και το φεστιβάλ του En Lefko, έχουν παίξει σε πολλά μουσικά στέκια ανά την Ελλάδα αλλά και σε πολλούς … γάμους (επιβεβαιώνοντας κυριολεκτικά το όνομά τους!), ενώ το καλοκαίρι του 2015 πραγματοποίησαν το πρώτο μεγάλο τους live στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τον Οκτώβριο του 2015 με το τραγούδι τους "Εlectric Wire" κέρδισαν τον διαγωνισμό του Jumping Fish της Cosmote για την δημιουργία δίσκου με δικές τους συνθέσεις, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στα τέλη του 2016.

Το αναζωογοννητικό και ψυχοθεραπευτικό live των Wedding Singers επανέρχεται στην πόλη της Αθήνας για να εμπνεύσει ρυθμό, ενέργεια και ξέφρενο χορό!

FACEBOOK EVENT LINK
 
Τιμές εισιτηρίων:
12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί, στο bar) – 20 ευρώ (με ποτό, σε σταντ-τραπέζι)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Προπώληση εισιτηρίων

Σημεία Προπώλησης PassPort Κεραμεικός

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

INFO

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
τηλ. κρατήσεων 2105222203 – 210 4130153
www.pass-port.com.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ:
Τίνα Παππά (tpappa[at]hol.gr)

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Ηλεκτρικός | Σταθμοί Ομόνοια & Μοναστηράκι
Metro | Σταθμοί Μεταξουργείο, Κεραμεικός
Λεωφορεία | 049, 21, 813, 815, 838, 856, 914, Β18, Γ18
(πλησιέστερη στάση: IKA)