Κυριακή
19 Μαρτίου
Ώρα
21:30
Πού
Κελάρι Athenaeum
Τιμές
7€

Αντώνης Σουσάμογλου - "Ποιητές Με Hangover" @ ATHENAEUM "Κελλάρι"

Τραγούδι: Νίκος Κατικαρίδης
Guest:  Ευστάθιος Δράκος
             Μέλα Γεροφώτη

Ο Αντώνης Σουσάμογλου, ένας από τους πιο δημιουργικούς σολίστες βιολιού και συνθέτης, παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά και προσκαλεί το κοινό στο ΚΕΛΑΡΙ του Athenaeum σε μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση. Τραγούδια με κινηματογραφική αφήγηση, πλαισιωμένα από βιρτουόζους μουσικούς, έχοντας σαν σταθμούς τον Χατζιδάκι, τους Beatles, τον Astor Piazzolla, τον Tom Waits και τον Leonard Cohen.

Τις ιστορίες των τραγουδιών φωτίζει η ερμηνεία του Νίκου Κατικαρίδη, μια ξεχωριστή soul φωνή με σπάνιες εκφραστικές αποχρώσεις. Εκλεκτοί καλεσμένοι της βραδιάς, ο Ευστάθιος Δράκος, ο χαρισματικός νέος τραγουδοποιός και ερμηνευτής των Minor Project και η Μέλα Γεροφώτη, μια ταλαντούχα νέα τραγουδίστρια.

Ο Αντώνης Σουσάμογλου, συνθέτης και εξάρχων βιολονίστας της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, επέστρεψε το 2016 στη δισκογραφία με τη νέα του προσωπική δουλειά «Ποιητές με hangover» ακολουθώντας το νήμα των δυο προηγούμενων δίσκων του (Don't mind the Gap, 2007 και One Night Stand, 2011). Αφηγηματική τραγουδοποιία σε τζαζ αρμονίες, ήχοι εγχόρδων, trip hop και funk ρυθμοί συνθέτουν τον μουσικό κόσμο του Αντώνη Σουσάμογλου.  Kοινός παρονομαστής όλων η εξομολογητική, ημερολογιακή διάθεση των στίχων, μακρινοί τόποι και κλειστοφοβικά δωμάτια, η σχέση με τον χρόνο – μια σκοτεινή νοσταλγία για προηγούμενες δεκαετίες και το αχαρτογράφητο μέλλον.

Παίζουν οι μουσικοί:

Αντώνης Σουσάμογλου, βιολί
Άγγελος Λιακάκης, τσέλο
Γρηγόρης Σημαδόπουλος, πιάνο
Τραϊανός Αλμπανούδης, κοντραμπάσο
Βασίλης Κατσάμπελας, κρουστά

Ποιητές με hangover (2016)
Η δισκογραφική δουλειά ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΥΣΑΜΟΓΛΟΥ – «ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΕ HANGOVER» κυκλοφορεί σε CD και ψηφιακά από την The In Sound. Ο δίσκος περιέχει 13 τραγούδια μεταξύ των οποίων τα «Διάβολος στον τοίχο», «Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη» και «Ένα βράδυ στην Ιθάκη». Εκλεκτός καλεσμένος  σ’ αυτή τη διαδρομή ο Φοίβος Δεληβοριάς που ερμηνεύει το τραγούδι «Charlie Brown».
Streaming μέσω Spotify: http://spoti.fi/1qSDuuT

Links:
YouTube Playlist: https://goo.gl/VP7MWg

INFO:
Κυριακή 19 Μαρίου 2017
Ώρα: 21.30
ΑTHENAEUM – Κελάρι: Αδριανού 3, Θησείο, Αθήνα (σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο)
Τηλ: 210-3210239 & 6945-160385