Παρασκευή
02 Ιουνίου
Ώρα
21:00
Πού
Principal Club Theater
Τιμές
25€
Εισιτήρια
Viva

MINISTRY live

Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017 Πειραιώς 117 Academy Αθήνα
Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 Principal Club Theater Θεσσαλονίκη

«Η είδηση σκάει σαν βόμβα»! Δεν υπάρχει καλύτερη φράση για να συνοδέψει την ανακοίνωση της  πρώτης πολυαναμενόμενης εμφάνισης των εκρηκτικών MINISTRY στην Ελλάδα.

Η μπάντα που άλλαξε την ροή της μουσικής ιστορίας και ο αρχιερέας του σκοτεινού industrial ήχου, θα βρεθούν στην χώρα μας για δυο μοναδικές εμφανίσεις, από τις πλέον σπάνιες που πραγματοποιούν τα τελευταία χρόνια.
Για δύο νύχτες θα έχουμε την ευκαιρία να αναπνεύσουμε τον ίδιο αέρα με τους ευφυέστερους και πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες τόσο αυτού όσο και του προηγούμενου αιώνα. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την εμβληματική φιγούρα του Al Jourgansen, που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην μουσική, στην τέχνη και στην κοινωνία. Δημιούργησε τουλάχιστον τέσσερα νέα μουσικά ρεύματα, ενέπνευσε και εμπνέει δεκάδες καλλιτέχνες, εξέφρασε και εκφράζει κριτικό πολιτικό λόγο, δεν σταματά να μας συγκινεί, να μας συγκλονίζει και να μας βγάζει από το comfort zone μας.

Οι Ministry απευθύνονται σε ένα ιδιαίτερα πλατύ κοινό όσον αφορά στις μουσικές προτιμήσεις και στο δημογραφικό  εύρος.  Μας συνδέουν πολλά μαζί τους, με κομβικό σημείο τον δίσκο που έμελε να είναι και ο πιο εμπορικός στην καριέρα τους και έφερε τον ελληνικό τίτλο «ΚΕΦΑΛΗ ΞΘ», Psalm 69: The Way to Succeed and the Way to Suck Eggs. Η κυκλοφορία αυτή ήταν σημείο αναφοράς και best seller την χρονιά εκείνη σε όλο τον κόσμο.

https://www.facebook.com/WeAreMinistry/
http://ministryband.com/
https://www.facebook.com/doledrums/?fref=ts

Διοργάνωση: Doledrums music events