Παρασκευή
12 Απριλίου
Ώρα
22:00
Πού
gazARTE
Τιμές
18€
,
23€
,
29€
,
39€
Εισιτήρια
viva.gr

GoGo Penguin @ Gazarte Main Stage

Οι GoGo Penguin, η μπάντα που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις στη σύγχρονη μουσική, έρχεται για πρώτη φορά  στη χώρα μας την Παρασκευή 12 Απριλίου για να κατακλύσει με τη jazz του σήμερα τη κεντρική σκηνή του Gazarte! 
 
“Η τζαζ χορεύει με τον μινιμαλισμό στον επιταχυντή αδρονίων των GoGo Penguin” περιγράφει η εφημερίδα The Guardian, ενώ η New York Times κάνοντας αναφορά σε αυτούς γράφει: “Τα μέλη της μπάντας παραμένουν αφοσιωμένα στο groove τους. Πρόκειται για τρεις νέους που γράφουν μουσική με jazz όργανα, rock δυναμικές και χρησιμοποιούν περιορισμένες στρατηγικές της dance μουσικής.”. Το άλμπουμ τους v2.0 (Gondwana records) έχει κερδίσει το Mercury Prize ( 2014), έχουν υπογράψει με την εμβληματική Blue Note Records και το 2018 κυκλοφόρησαν τον πιο πρόσφατο δίσκο τους 
A Humdrum Star, παρουσιάζοντάς τον στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.
 
Το τρίο από το Manchester αποτελείται από τον Chris Illingworth (Piano), τον Rob Turner (Drums) και τον Nick Blacka (Bass), τρεις δεξιοτέχνες μουσικούς που έχουν καταφέρει με βασικό όπλο τη μουσική τους να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτικούς. Αναμειγνύοντας τη hard-hitting jazz με δυνατές μπασογραμμές αλλά και με ηλεκτρονικά στοιχεία,  καταφέρνουν να δημιουργήσουν αξιοθαύμαστες συνθέσεις με ευρεία απήχηση και  ιδιαίτερη αισθητική.
 
Ο εξελιγμένος ήχος των GoGo Penguin,  ένας ήχος που σου θυμίζει την παραδοσιακή μορφή της τζαζ μουσικής ενώ παράλληλα φανερώνει μπροστά στα μάτια σου το μέλλον της, θα ακουστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Η εξέλιξη της Jazz καταφθάνει στη κεντρική σκηνή του Gazarte! 

INFO
GOGO PENGUIN
GAZARTE
Παρασκευή 12 Απριλίου

Προπώληση: Α' Ζώνη 39€ // Β' Ζώνη 29€ //Γ' Ζώνη 23€ // Βar 18€
Ταμείο: Α' Ζώνη 41€ // Β' Ζώνη 31€ // Γ' Ζώνη 25€ // Βar 20€

 Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00 /  Ώρα έναρξης: 22.00 
 *** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Προπώληση εισιτηρίων

gazarte cultural hub
Τηλ. 210 3460347
Web: www.gazarte.gr
Instagram: @gazarte

Χορηγοί Επικοινωνίας:
PEPPER 96.6 - EN LEFKO 87,7 - KOSMOS 93,6 - NOSTOS FM 100,6 - CULTURE NOW - GAZZETTA - READER