Κυριακή
31 Οκτωβρίου
Ώρα
20:00
Πού
Τεχνοχώρος Φάμπρικα
Τιμές
21€
Εισιτήρια
Viva.gr

The Total Actor / I Wayan Bawa

The Total Actor Performance Work Demonstration με τον Μπαλινέζο I Wayan Bawa

Η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Μπαλινέζο ηθοποιό και χορευτή I Wayan Bawa και την performance work demonstration «The Total Actor», Ο Απόλυτος Ηθοποιός. Πρόκειται για μια παράσταση εκπαιδευτικού περιεχομένου που έχει δημιουργήσει ο ίδιος σε συνεργασία με την ηθοποιό – σκηνοθέτρια του Odin Teatret, Julia Varley, κατά την οποία ο καλλιτέχνης ερμηνεύει επιλεγμένα κομμάτια του αρχαίου χοροδράματος Gambuh και του χορού με μάσκα Topeng, ενώ παράλληλα επιδεικνύει τεχνικές τραγουδιού, χορού και θεάτρου από το Μπαλί.

Ο σπουδαίος performer I Wayan Bawa, στενός συνεργάτης του διεθνούς φήμη θεατρικού σκηνοθέτη Eugenio Barba και του ISTA (International School of Theatre Anthropology), καλλιτεχνικός διευθυντής και δάσκαλος του Gambuh Desa Batuan Ensemble και μόνιμο μέλος του Theatrum Mundi Ensemble, θα έρθει στην Αθήνα για ένα εντατικό Workshop Μπαλινέζικου Χοροθεάτρου με Μάσκα, το οποίο θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση της παράστασης του «The Total Actor». Tην performance work demonstration θα παρακολουθήσουν δωρεάν οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου, ενώ το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια του μέσω του viva.gr.

Με τον μοναδικό τρόπο της performance work demonstration οι θεατές εισάγονται στον απύθμενο πλούτο των παραστατικών τεχνών του Μπαλί και στις αρχές που συνθέτουν το μπαλινέζικο χοροθέατρο· αρχές καθολικές και χρήσιμες για ηθοποιούς, χορευτές και performer, ανεξάρτητα της καλλιτεχνικής τους παράδοσης και των προσωπικών αισθητικών τους επιλογών.

H performance απευθύνεται στο ευρύ κοινό και ειδικότερα σε ηθοποιούς, χορευτές και performer, σε ακαδημαϊκούς του θεάτρου και της τέχνης, σε σπουδαστές δραματικών σχολών, ανώτερων σχολών χορού και σχολών παραστατικών τεχνών, θεατροπαιδαγωγούς, καθώς και σε μυημένους θεατές.

Για τη παρακολούθηση της εκπαιδευτικής παράστασης – performance work demonstration είναι απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού covid rapid test, πιστοποιητικού νόσησης ή πιστοποιητικού εμβολιασμού σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή. Στον χώρο διεξαγωγής, αλλά και για την υλοποίηση του σεμιναρίου θα τηρούνται τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία όλων.