Σάββατο
04 Δεκεμβρίου
Ώρα
22:00
Πού
Ίλιον Plus
Τιμές
21€
Εισιτήρια
Viva.gr

ΝΟΜΟ...τέλια: Τσάρκα στο Μπαξέ Τσιφίλκι | 4/1

ΝΟΜΟ...τέλια: τσάρκα στο Μπαξέ τσιφίλκι | 4/12 | ΙΛΙΟΝ plus

Η ρεμπέτικη κομπανία δικηγόρων «ΝΟΜΟ…τέλια», δημιουργήθηκε το έτος 2015 από εν ενεργεία δικηγόρους - ερασιτέχνες μουσικούς, που αγαπούν το ρεμπέτικο – Σμυρναίικο τραγούδι και επιθυμούν την καταγραφή, διατήρηση και διάδοσή του, ως μέρος της πολιτιστικής μας παράδοσης και κληρονομιάς. Στο πλαίσιο αυτού του σκοπού, έχει ήδη λάβει μέρος σε μουσικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας, του Δήμου Νέας Σμύρνης, του Δήμου Νικαίας, στη σχολή Χιλλ, στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας, σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα, όπως το «ΚΕΛΑΡΙ Athenaeum», ο Πολυχώρος «ΑΙΤΙΟΝ» και ο Πολυχώρος τέχνης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ». Έχει επίσης συμμετάσχει σε κοινωνικές δράσεις, όπως διοργάνωση εκδηλώσεων σε σωφρονιστικά ιδρύματα και εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό.

Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τους δικηγόρους:

Βαγγέλη Χαλή, επιμέλεια - μπουζούκι - μπαγλαμάς – τραγούδι

Δημήτρη Μπιλή, κιθάρα-τραγούδι

Γιάννη Καράμπελα, ακορντεόν - ποτηράκι - τραγούδι

Χρύσα Λουρίκα, τραγούδι

Λευκή Χατζηδάκη, τραγούδι

Αλέξη Σεραφείμ, τραγούδι

Το Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 21:00 στην Μουσική σκηνή- Πολυχώρο Τέχνης «ILION PLUS» (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17) θα μας πάνε «τσάρκα στο Μπαξέ Τσιφλίκι», με ρεμπέτικα της αγάπης, του καημού, της ξενιτειάς και του χωρισμού, των Μ. Βαμβακάρη, Β. Τσιτσάνη, Α. Χατζηχρήστου, Γ. Παπαϊωάννου, Α. Καλδάρα, Γ. Μητσάκη, Ι. Ριτσιάρδη, Σ. Τζουανάκου και Γ. Καμβύση.

Πληροφορίες

Στην παράσταση επιτρέπονται -μόνο- καθήμενοι / Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Εισιτήριο: 10 €

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά θέση καθήμενου σε τραπέζι και προϋποθέτει υποχρεωτική κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας 5€ (μπύρα / κρασί) ή 8€ (ποτό). Για την διευθέτηση των θέσεων σας επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων στο 2108824383 ή στο 6983600510.

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Άνοιγμα θυρών 21:30

Ώρα έναρξης 22:00

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510

Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.