Παρασκευή
10 Δεκεμβρίου
Ώρα
21:30
Πού
Yiaπi
Τιμές
21€
Εισιτήρια
Viva.gr

Μαρία Παπαγεωργίου live στην Πάτρα

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ live

10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΓΙΑΠΙ by MOJO

ΠΑΤΡΑ

 

Η Μαρία Παπαγεωργίου, μία σπάνια περίπτωση στην εγχώρια μουσική σκηνή, με εντελώς προσωπικό καλλιτεχνικό στίγμα και φανατικό κοινό που αυξάνεται συνεχώς, ανεβαίνει για μία ακόμη φορά στη σκηνή μαζί με την μπάντα της και μοιράζεται μαζί μας από κοντά μουσικές και συναισθήματα!

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, η Μαρία Παπαγεωργίου εμφανίζεται στο Γιαπί by Mojo στην Πάτρα.

Με εφόδιο την αλήθεια της και την ελευθερία να κινείται με άνεση σε απρόσμενες μουσικές περιοχές, η χαρισματική ερμηνεύτρια φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει, πέρα από τη δισκογραφία της, ξεχωριστές στιγμές από ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιλογών.

Τραγούδια γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια, ελληνικά και ξένα, από την έντεχνη και την εναλλακτική ροκ σκηνή έως τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς του καιρού μας, αλλά και ξεχωριστές στιγμές από τη folk τραγουδοποιία, τα σπουδαία συγκροτήματα και την πιο σύγχρονη εκδοχή της παράδοσής μας, όλα φιλτράρονται από το καλλιτεχνικό ένστικτο της Μαρίας Παπαγεωργίου, με κριτήριο τη δύναμη, την ποιότητα και την ουσία τους.

Ένα πρόγραμμα που δε γνωρίζει περιορισμούς και σύνορα, αλλά κάθε φορά επιλέγει ό,τι πιο αυθεντικό αξίζει να μοιραστεί.

Μαζί της τέσσερις εξαιρετικοί και ευέλικτοι μουσικοί, προσδίδουν την τέχνη τους σε ένα live που, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι την ακολουθούν, ποτέ δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο.

 

INFO

Ημερομηνία: 10/12/2021

Χώρος: ΓΙΑΠΙ by Mojo

Διεύθυνση: Πάροδος Δρακοπούλου 8

Πόρτες: 20.30

Τιμή εισιτηρίου: 15€

Προπώληση: 13€

Πληροφορίες: 6932323340

 

Προπώληση εισιτηρίων 13 ευρώ στην πλατφόρμα της viva και στα discover bookstore, pixel, γωνιά του βιβλίου και το θρανίο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30.

Η έγκαιρη προσέλευση στον χώρο της συναυλίας είναι απαραίτητη για την ταχύτερη και πιο άνετη εξυπηρέτηση των θεατών, καθώς και για την εξασφάλιση εύρεσης καθίσματος, αφού ο χώρος θα φιλοξενήσει και όρθιους.

 

Social media

Official website: https://mariapapageorgiou.com/

Facebook: https://facebook.com/mariapapageorgiouofficial#_blank

YouTube: https://youtube.com/user/mariapapageorgioy

Instagram: https://www.instagram.com/mariapapageorgiou.official/