Νήσος 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού

Οι κάτοικοι του νησιού επιστρέφουν και μας χαρίζουν για δεύτερη φορα πολλές στιγμές γέλιου!
Διαβάστηκε φορες
Βρεθήκαμε τη Δευτέρα το βράδυ στην πρεμιέρα της ταινίας Νήσος 2 με σκοπό να παρακολουθήσουμε πόσο έχει αλλάξει η ζωή των κατοίκων του νησίου 5 χρόνια μετά (υποτίθεται) από τότε που είχαν έρθει στα μαχαίρια για μια διαθήκη.

Η αλήθεια είναι οτι η πρώτη ταινία ήταν μια απο τις ελληνικές παραγωγές που είχαν αγαπηθεί απο το κοινό. Είχε ωραίο σενάριο και σκηνοθεσία αλλά αυτό που πραγματικά έκανε τη διφορά και τότε αλλά και σε αυτή την ταινία είναι το casting! Στην ταινία πρωταγωνιστούν κάποιοι απο τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς και πραγματικά κάνουν τη διαφορά. Οι περισσότερες στιγμές γέλιου στην ταινία προκαλούνται απο το ύφος τους, τις ατάκες τους και τον τρόπο που υποδύεται ο καθένας τον χαρακτήρα του. Το σενάριο της ταινίας σε κρατάει αν και ομολογώ οτι θα ήθελα περισσότερες ανατροπές..Μου άρεσε το γεγονός οτι η ταινία αναφέρεται ξανά στις 4 εξουσίες που είχαν μπλέξει στο πρώτο μέρος και στο γεγονός οτι τελικά όλοι συνεχίζουν να έχουν την παρανομία μέσα τους ακόμα και αν ‘πλήρωσαν’ για τις πράξεις τους!

Ενδεχομένως να σας κουράσω αλλά πραγματικά θα ήθελα να ξανατονίσω το πόσο ανεβάζουν τη συγκεκριμένη ταινία οι ηθοποιοί που παίζουν!Ας αναφέρουμε μερικούς απλά για να έχετε μια εικόνα: Ελένη Καστάνη, Κώτας Βουτσάς, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Τάνια Τρύπη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Δημήτρης Τζουμάκης κ.α. Η ταινία θα βγεί στις αίθουσες στις 22/12 και αν θέλετε να περάσετε ευχάριστα ενα βράδυ θα σας την πρότεινα (να στηρίξουμε και λίγο τις Ελληνικές παραγωγές).

Υ.Γ. Εκπληκτικές εικόνες απο τη Σίφνο που μας κάνουν να πεθυμήσουμε το καλοκαίρι και να θυμηθούμε πόσο ωραία νησία έχουμε!


Tags
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
10,0 / 10 (σε 1 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα