Κάτω από τα Ουράνια Τόξα τα Lilies ανθίζουν ξανά

Η φίλη μας Maria ακούει τη συλλογή της Άννας Αναστασίου Lilies & Rainbows και μας μεταφέρει τα συναισθήματά της μέσα από έναν κόσμο χρωμάτων.
Διαβάστηκε φορες
Παρασκευή βράδυ και λόγο κρύου είπα να μην πάω για ποτό,  αλλά να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές και να γράψω ω! ναι να γράψω  το πρώτο  και ελπίζω όχι τελευταίο  αρθράκι  μου.  Θα σας παρουσιάσω εν συντομία μια καινούρια συλλογή που ακούω εδώ και  λίγο καιρό.

Το όνομα αυτής Lilies & Rainbows  την οποία επιμελήθηκε η Άννα Αναστασίου.

Κυκλοφόρησε λίγο πριν να Χριστούγεννα με την υποστήριξη της  The Sound Of Everything και του Best 92.6. Πρόκειται για τη δεύτερη δουλειά κατά σειρά της Άννας. Η πρώτη ήταν τα  Lilium Butterflies που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2007 αποκομίζοντας τις καλύτερες κριτικές. 

Πρόκειται για μια συλλογή 14 συνολικά κομματιών τα οποία μας μεταφέρουν στο μαγικό κόσμο των χρωμάτων, όπως λέει και το χαρακτηριστικό “σποτάκι”. Συμπεριλαμβάνονται κομμάτια από καλλιτέχνες όπως TocaDicso, Jap Jap, Blank & Jones, Sally Shapiro, The Pains of Being Pure at Heart κ.ά.. Δε θα χαρακτήριζα τη συλλογή  με όρους όπως Chill Out, Lounge, Alternative αλλά θα πω αυτό που πραγματικά ένιωσα όταν άκουσα το CD, πρόκειται για ένα σύνολο τραγουδιών που έχουν την ικανότητα να σε χαλαρώνουν σε χρόνο dt. Μεταφέρουν τον ακροατή από την κουραστική καθημερινότητα σε μέρη φανταστικά. Ακούγονται με την ίδια ευκολία είτε στο σπίτι χαλαρά με καλή  παρεούλα είτε στη δουλειά όπου η “παρεούλα” μπορεί να μην είναι και η καλύτερη ;)

Τώρα αν θα  μου ζητούσατε να ξεχωρίσω δύο  και μονό δύο κομμάτια από το album θα δυσκολευόμουν αρκετά αλλά τελικά θα κατέληγα στο Somersault από τους I got you on  tape  και το Goodbye από τον Ulrich Schnauss. Τα φωνητικά που ακούμε είναι απλά μαγικά.

Κλείνοντας, εύχομαι τα Lillies να έχουν την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση και η Άννα Αναστασίου να συνεχίσει να ομορφαίνει το κόσμο μας με τις συλλογές τις για πολύ καιρό ακόμα.

Καθίστε αναπαυτικά, κλείστε τα μάτια και πατήστε το Play ;)

Καλή σας ακρόαση
Την Άννα Αναστασίου την ακούμε καθημερινά 12:00-14:00 από τη συχνότητα του Best 92.6

Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπάρχει στο facebook της παραγωγού  την 1η Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί η  παρουσίαση του CD στο ξενοδοχείο St George Lycabettus (Top Floor) με ελεύθερη είσοδο.

Τη μουσική θα επιμεληθεί η Άννα Αναστασίου μαζί με τους Δημήτρη Παπασπυρόπουλο και Γιώργο Μπίτσικα.

Ευχαριστούμε πολύ τη φίλη μας Maria για την παρουσίαση της συλλογής.