Το σημειωματάριο του Jim Morrison σε δημοπρασία!

Το χειρόγραφο σημειωματάριο του τραγουδιστή των Doors  θα μπορούσε να αποφέρει 200,000 με 300.000 δολάρια στηn δημοπρασία.
Διαβάστηκε φορες
Ένα αδημοσίευτο τετράδιο που περιέχει μελωδίες και ποιήματα του Jim Morrison από τα τελευταία χρόνια της ζωής του περιλαμβάνεται σε επερχόμενη δημοπρασία αναμνηστικών της  roll rock σκηνής .

Το χειρόγραφο σημειωματάριο του τραγουδιστή των Doors  θα μπορούσε να αποφέρει 200,000 με 300.000 δολάρια στηn δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με εκπρόσωπο του οίκου δημοπρασιών "Profiles In History".
Η Kramer Frankenstrat του 1982 του Eddie Van Halen είναι μεταξύ των εκθεμάτων της δημοπρασίας. Η χειροποίητη, κόκκινη-άσπρη κιθάρα χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Diver Down περιοδείας την περίοδο  1982-1983 και για την ηχογράφηση του πιο επιτυχημένου album του Van Halen, 1984.

H υπογραφή του Van Halen είναι χαραγμένη στο λαιμό της κιθάρας. Η τιμή εκκίνησης εκτιμάται στα 100.000 με 150.000 δολάρια. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον κιθαρίστα Jason Becker, ο οποίος πάσχει από τη νόσο του Lou Gehrig.

Το σημειωματάριο του Μόρισον, που περιέχεται σε μια δερμάτινη θήκη (ειδική παραγγελία), προέρχεται από τη συλλογή του θρύλου της ροκ, Graham Nash . Δόθηκε στον Nash από τον manager του, Bill Siddons, στη δεκαετία του 1980. Ο Nash γράφει στο εσωτερικό της θήκης ότι ο Siddons ήταν αυτός που πήρε το πτώμα  του Morrison στο Παρίσι, όπου ο τραγουδιστής πέθανε το 1971 στην ηλικία των 27 χρονών .

Σε άλλα αξιοσημείωτα εκθέματα περιλαμβάνονται οι χειρόγραφοι στίχοι των Doors για το Riders on the Storm και του Bob Dylan για το I Want You.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα