Wax Tailor & Dusty Rainbow Experience + The Blue Square @ Fuzz

Athina, are you still in the house ?
Διαβάστηκε φορες


Στις μέρες μας, τα live που ξεχωρίζουν είναι λίγα. Ένα από αυτά ήταν και το live του Wax Tailor στο Fuzz το βράδυ του Σαββάτου. Είχε κόσμο, ρυθμό, άπειρο στυλ και ταλαντούχους μουσικούς. Είχε επαγγελματισμό και ποιότητα στην performance και σεβασμό του κοινού. Άψογα βίντεο, παιχνίδι με τον κόσμο και χορταστικό encore. Είχε και socializing στο τέλος της βραδιάς με το κοινό, φωτογραφίες και το μπασίστα να πίνει μπύρες στην είσοδο του Fuzz.Ο Γάλλος, λοιπόν,  ήταν υπέροχος. Ότι ακριβώς περιμέναμε και ακόμα περισσότερα. Τη βραδιά, που άρχισε λίγο μετά τις 21:30, άνοιξε ο The Blue Square, το project των παραγωγών Radim και Radical, με το εξαιρετικό "Tic Toc". Πολύ ωραίο dj set αλλά με κάποια προβλήματα. Για κάποιο λόγο τα βίντεο δεν προβαλλόντουσαν στην κεντρική οθόνη αλλά μόνο στις δύο πλάγιες. Κάτι που δε σε βοηθούσε να συνδεθείς με τη μουσική.

Από τη άλλη, υπήρχε μια έλλειψη σύνδεσης του dj με το κοινό. Υπήρχαν αυξομειώσεις. Εκεί που ανεβαίναμε κάτι γινόταν και πέφταμε πάλι. Και ενώ ήταν ένα πολύ καλό set, υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες στο κατά πόσο ταίριαζε ως το opening act ενός live και δη του Wax Tailor. Πάντως το "Tic Toc" είναι άψογο κομμάτι.O Wax Tailor και η μπάντα του εμφανίστηκαν στη σκηνή λίγο μετά τις 11:00 μμ και άξιζαν την αναμονή. Η πείρα και ο επαγγελματισμός των μουσικών, οι εναλλαγές των ΜCs στη σκηνή και η καταπληκτική φωνή της Charlotte Savary. Μα πάνω από όλα, ο στυλάτος και ευγενικός Wax Tailor με την εκπληκτική του σκηνική παρουσία. Ήταν μια πολύ αξιόλογη performance.

Ξεχωρίσαμε τα video projections που έντυσαν όλα τα κομμάτια του show. Αν και μας έκανε εντύπωση που η κεντρική οθόνη δε λειτούργησε και στην διάρκεια του opening act! Λατρέψαμε τους A.S.M (Α State of Mind) στο "Say Yes" και χορέψαμε με το "Positive Inclined"!Και κάπως έτσι χορέψαμε, σηκώσαμε τα χέρια μας ψηλά και φωνάξαμε μέχρι να κλείσει ο λαιμός μας. Βυθιστήκαμε στον κόσμο των ιστοριών που προβάλλονταν στην οθόνη και παρακολουθούσαμε ταλαντούχους και πειθαρχημένους μουσικούς να αλλάζουν θέσης στη σκηνή πάντα με βασικό άξονα τον Γάλλο παραγωγό.

Τα μέλη της The Dusty Rainbow Experience αποτελούν ένα δεμένο και αγαπημένο σχήμα. Όπως φάνηκε και την Παρασκευή. Και κατά τη διάρκεια του live αλλά και μετά. Όταν το κοινό μαζεύτηκε να τους χαιρετήσει, να βγάλει φωτογραφίες και να μιλήσει μαζί τους. Και όλο αυτό μετά από πρόσκληση του Wax Tailor, που είπε ότι όποιος δεν έχει χρήματα να αγοράσει τα cd του είναι ελεύεθρος να τα κατεβάσει δωρεάν από το internet!
O Wax Tailoρ, o οποίος αφιέρωσε ένα κομμάτι στους Έλληνες που του έστειλαν μηνύματα όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος, θυμήθηκε τις έντονες στιγμές παλαιότερων αθηναϊκών του live και μας απείλησε ότι αν δεν φωνάξουμε όντως θα σταματήσει το show! Μας έβαλε να μαντέψουμε τη ρίμα και να τραγουδήσουμε το "Que sera" και μας χάρισε ένα από τα καλύτερα encore του. Στα συν το "Our dance" με τη μελωδική φωνή της Charlotte Savary και το παραμυθένια αλληγορικό βίντεο του "Down in flames".

Φύγαμε από το live γεμάτοι εικόνες και μουσικές με ένα ζεστό χαμόγελο στα χείλη. Και με την πεποίθηση ότι η ποιότητα, το ταλέντο και ο επαγγελματισμός χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο show. Ένα show που είχε κάτι κοσμοπολίτικο και μοντέρνο ταυτόχρονα. Με τις σωστές ισορροπίες ανάμεσα στα ρυθμικά κομμάτια και τις μελαγχολικές μελωδίες. Με την κατάλληλη ένταση και την άψογη αισθητική. Μια αισθητική που διέκρινες παντού. Από  τα ρούχα εώς τις κινήσεις των μουσικών μέχρι τα video projections και την κόκκινη κορδέλα στο καπέλο του Wax Tailor.

Φύγαμε από το live, ανυπομονώντας για το επόμενο του!*Οι φωτογραφίες είναι του Αναστάσιου Γιουβανάκη.


Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα