Εμμανουηλίδης-Παπαγεωργίου live

Δύο εξαίρετοι καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και η Μαρία Παπαγεωργίου, επιστρέφουν στη μουσική σκηνή Πυρήνας για μία έκτακτη εμφάνιση...

Διαβάστηκε φορες
Δύο εξαίρετοι καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και η Μαρία Παπαγεωργίου, επιστρέφουν στη μουσική σκηνή Πυρήνας για μία έκτακτη εμφάνιση, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους τον Δεκέμβρη στον ίδιο χώρο.

Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, γνωστός από τη Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου και το πολύ ενδιαφέρον πρώτο του δισκογραφικό βήμα ("Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας") από όπου προέκυψαν αγαπημένα τραγούδια όπως τα "Ποτάμι μαύρο" και "Επαρχία", συναντά ξανά επί σκηνής την εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Μαρία Παπαγεωργίου, με την οποία ετοιμάζουν από κοινού νέα δισκογραφική δουλιά που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στον "Πυρήνα" θα περιλαμβάνει τόσο τραγούδια της ακυκλοφόρητης αυτής δουλιάς τους, όσο και επιλογές από τον Παναγιώτη Τούντα μέχρι και τους Portishead.

Δείτε το web clip για το τραγούδι τους "Όμορφοι κι ηττημένοι", σε σκηνοθεσία Παντελή Φραντζή εδώ

info

Εμμανουηλίδης-Παπαγεωργίου στον "Πυρήνα"
Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 10 €
Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου κ Διοχάρους 11, Περιοχή Χίλτον - Αθήνα
Τηλ: 210.72.37150, www.pirinas.com
Διαβάστε ακόμα