Τα Προσεχώς: Noah

Η νέα στήλη του Mix Grill επιλέγει κάθε Σάββατο μία από τις ταινίες που θα κυκλοφορήσουν... προσεχώς στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Διαβάστηκε φορες


H Paramount για τη δημιουργία της νέας της ταινίας με τίτλο "Noah" επιστράτευσε τον πολύ ταλαντούχο σκηνοθέτη Darren Aronofsky ("Black Swan", "The Wrestler", "Requiem for a Dream") ο οποίος πέρα από τη σκηνοθεσία έβαλε αρκετά το χεράκι του και στο σενάριο αυτής (σε συνεργασία με τον Ari Handel). To ρόλο του Noah θα υποδυθεί ο "μονομάχος" Russell Crowe, τη σύζυγό του Naameh η Jennifer Connelly, τον παππού του Methuselah ο απίστευτος Anthony Hopkins ενώ τους ρόλους των παιδιών του θα υποδυθούν o Logan Lermna ως Ham, ο Douglas Booth ως Shem, ο μικρούλης Leo McHugh Carroll ως Japeth και η γλυκύτατη Emma Watson ως η υιοθετημένη κόρη του Ila. Η ταινία δεν πρόκειται για πλήρη μεταφορά από τη Βίβλο, ενώ θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 27 Μαρτίου.

Ο Noah υποφέρει από οράματα σχετικά με έναν καταστροφικό κατακλυσμό που θα πλήξει την ανθρωπότητα. Έτσι συμβουλευόμενος τον παππού του Methuselah και πεπεισμένος πλέον ότι πρόκειται για Θεϊκή παρέμβαση, καταλήγει απομονωμένος μαζί με την οικογένεια του ώστε να χτίσουν μια τεράστια κιβωτό για να σωθούν αυτοί καθώς και όλα τα ζώα από την επικείμενη καταστροφή. Τα προβλήματα του Noah όμως δεν σταματούν εκεί καθώς εκτός από την καταστροφή του κόσμου έχει να αντιμετωπίσει και μια εχθρική φυλή που τον θεωρεί παρανοϊκό και όχι προφήτη.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα