Stage Diving #11 βάλτε τέρμα Deaf Radio!

Πρώτο Stage Diving του καλοκαιριού με ολόφρεσκους ρυθμούς, ανανεωμένη διάθεση κι άλλο ένα ακόμα ροκ διαμαντάκι κοντά μας.
Διαβάστηκε φορες
Πρώτο Stage Diving του καλοκαιριού  με ολόφρεσκους ρυθμούς, ανανεωμένη διάθεση κι άλλο ένα ακόμα ροκ διαμαντάκι κοντά μας. Ο λόγος για τους Deaf Radio (ex 12gafs) που  έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στη σκηνή μας αυτή την Τετάρτη.


# Who Is Who  (ας ξανασυστηθούμε!)

Οι Deaf Radio είναι  ελληνικό rock συγκρότημα από την Αθήνα που απαρτίζεται από τους:
Πάνο Γκλίνο (φωνή/κιθάρα)
Δημήτρη Σακελλαρίου (φωνή/κιθάρα)
Αντώνη Μάντακα (μπάσο)
Βασίλη Πετρή (τύμπανα)
Η ροκ τετράδα αλλάζει όνομα και μας ξανασυστήνεται παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το ολοκαίνουριο single της.
 
# Τι θ΄ακούσετε; (εκτός αν είστε deaf)
Εθιστικές garage κιθάρες, pop μελωδίες με σκοτεινούς στίχους.

# DEAF RADIO (single) ...Και περιμένουμε πολλά ακόμα κομμάτια :)

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο single των Deaf Radio το οποίο περιέχει δύο κομμάτια που είναι πολύ υποσχόμενα!

01. Down on her Knees

02. No Ηay Banda

 Διατίθεται τόσο σε digital όσο και σε φυσική μορφή (CD) και θα μπορείτε να το βρείτε στους χώρους των ζωντανών εμφανίσεων των Deaf Radio αλλά και στο bandcamp.
To single ηχογραφήθηκε στο Sonic Playground Studio σε παραγωγή του Μάριου Νάρη και το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τους Out There Studios. Enjoy them!!


Ζαβολιά...Να ακούσουμε κι ένα κομμάτι από την προ-Deaf Radio εποχή;
(I like)# Dive In
(That's the girl..!?!)

Λίγες κουβέντες για το καλωσόρισμα, λίγο πριν την πρώτη παρουσίαση του single.. :)

 Καλώς τα παιδιά! θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για εσάς. Καταρχάς, πώς γεννήθηκαν οι “Deaf Radio" και πώς πήρε το όνομά του το συγκρότημα;

Καλησπέρα. Ξεκινήσαμε στα τέλη του 2012 ως “12gafs” και με αυτό το όνομα παίξαμε αρκετά live στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι και τα περασμένα Χριστούγεννα. Στη συνέχεια θέλοντας να σηματοδοτήσουμε έναν πιο ώριμο και συγκροτημένο τρόπο προσέγγισης της μουσικής μας αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω την περίοδο των 12gafs. Έτσι γεννήθηκαν οι Deaf Radio. Η σύνθεση της μπάντας παρέμεινε η ίδια, δηλαδή οι Πάνος Γκλίνος (φωνή/κιθάρα), Δημήτρης Σακελλαρίου (φωνή/κιθάρα), Αντώνης Μάντακας (μπάσο) και Βασίλης Πετρής (τύμπανα).

 Ποιες είναι οι μουσικές επιρροές σας; Αγαπημένα συγκροτήματα;
Τα ακούσματα μας διαφέρουν έντονα μεταξύ τους. Τελικά όμως συναντιόμαστε στις garage rock 'n' roll και post punk σκηνές. Τρεις μπάντες που ακούμε αρκετά τελευταία είναι οι Underground Youth,  οι Mrs Magician και οι Them Crooked Vultures.

Ποιά είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχετε αντιμετωπίσει στα πρώτα βήματα σας; Τι πιστεύετε πως δυσκολεύει τις νέες μπάντες περισσότερο;

Το δυσκολότερο για μια νέα μπάντα είναι να προσδιορίσει την ταυτότητα της και τον ήχο της. Από εκεί και πέρα ένα ευρύτερο πρόβλημα της σκηνής που κινούμαστε είναι πως ενώ υπάρχουν πολλά ποιοτικά projects με προσεγμένες παραγωγές, οι υπάρχουσες υποδομές σε όλα τα επίπεδα είναι μάλλον αναντίστοιχες.

Μελλοντικά σχέδια; Τι περιμένουμε από εσάς μετά την κυκλοφορία του single;

Προς το παρόν έχουμε κανονίσει 2 live για την παρουσίαση του Single. Το πρώτο είναι αυτή την Κυριακή, 7 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, στο EightBall μαζί με τους Rundays και τους Cosmic Union.
Το δεύτερο είναι στην Αθήνα, στο Ρομάντσο το Σάββατο 20 Ιουνίου με τους 7odds. 


#Find them, like them, stalk them!
    Facebook   You Tube   SoundCloud  BandCamp

Ευχαριστούμε πολύ Πάνο, Βασίλη, Αντώνη και Δημήτρη και Καλή Επιτυχία στο ξεκίνημά σας! Θα σας δούμε στην Αθήνα με το καλό!

# P.S.
Το
Stage Diving θα παραμείνει  στην Αθήνα. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας πάντα  στο info[at]mixgrill.gr με παρασύνθημα "Stage Diving" αλλά και στο Facebook.
Ποια η γνώμη σας για το συγκρότημα;
Πείτε μας τη γνώμη σας
10,0 / 10 (σε 2 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα