Β.Μαρκαντώνης, Joanna Drigo & Lexicon Project @ Koo Koo

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου η μουσική σκηνή του «Koo – Koo» υποδέχεται την συνύπαρξη επί σκηνής των Βαγγέλη Μαρκαντώνη, Joanna Drigo  με τους Lexicon Project...
 
Διαβάστηκε φορες
Την Πέμπτη 3 Ιουνίου η μουσική σκηνή του «Koo – Koo» υποδέχεται την συνύπαρξη επί σκηνής των Βαγγέλη Μαρκαντώνη, Joanna Drigo  με τους Lexicon Project  οι οποίοι υπόσχονται να μας κρατήσουν δροσερή παρέα όλες τις Πέμπτες του Ιουνίου.

Το κοινό θα απολαύσει τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη, προερχόμενο απ’ το συγκρότημα «Ανοιχτή Θάλασσα», ο οποίος θα παρουσιάσει δικά του κομμάτια καθώς και πολλές  διασκευές . Απ’ τα καινούρια  του, το «20 ζωές» έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Θα ακουστούν επίσης τραγούδια απ’ την εποχή της «Ανοιχτής Θάλασσας», όπως το «Άλεφ», το «Γυρίζω πάλι σε σένα» και το «Όλα είναι απλά».

Η Joanna Drigo, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις του μουσικόφιλου κοινού. Ξεχώρισε απ’ την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», η οποία είχε  την υπογραφή του Φίλιππου Πλιάτσικα. Τραγούδια που έχουμε ήδη ξεχωρίσει είναι το «Βίκυ», «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και το «Rises up». Τη μουσική, άλλοτε περισσότερο μελωδική και άλλοτε πιο ηλεκτρική, καθώς και τα λόγια υπογράφει η ίδια. Πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Μάρω Μαρκέλλου σε ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που ονόμασαν «Tango για τρίο».

Παράλληλα, οι «Lexicon Project», μετά την παρουσίαση του πρώτου τους ομώνυμου album, επιστρέφουν στο «Koo – Koo» και  υπόσχονται  να χαρίσουν ένα δυνατό ποπ – ροκ πρόγραμμα με έντονες επιρροές από τα 60’s και τα 90’s. Το «Μαρία», το «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και το «Ταξίδεψε», είναι κάποια απ’ τα τραγούδια τους που έχουν ήδη ξεχωρίσει και ακούγονται στα ραδιόφωνα της πόλης. Απ’ το πρόγραμμα δε θα λείψουν και διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών, πάντα προσαρμοσμένες στον ήχο της μπάντας.

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, η Joanna Drigo και οι Lexicon Project, ενώνουν ενέργεια, πάθος και ρυθμό, ανεβαίνουν στη σκηνή και όλοι μαζί τραγουδούν για τη «Βίκυ» , τη «Μαρία» και δεν ξεχνούν να μας θυμίσουν ότι στη ζωή μας «Όλα είναι απλά»!

ΚOO- ΚOO: Ιάκχου 17, Γκάζι
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ με ποτό/ Ώρα έναρξης: 10:30μ.μ
Διαβάστε ακόμα