Νέο τραγούδι – Βαγγέλης Καζαντζής & Χρήστος Θηβαίος

Φέρει τον τίτλο "Κι όλο ρωτούσαν".
Διαβάστηκε φορες
Ο Βαγγέλης Καζαντζής έκανε αισθητή την παρουσία του τα τελευταία χρόνια ως τραγουδοποιός με εξαιρετικές συνθετικές ικανότητες και μετράει στο ιστορικό του πολλές συνεργασίες με σημαντικές παρουσίες της ελληνικής μουσικής, όπως η περσινή του συνύπραξη στη σκηνή με τη Φωτεινή Βελεσιώτου. Στην προσωπική του πορεία έχει τους δίσκους "Της γης το μυστικό" (2010) και "Έξω απ’ τα μέτρα" (2014), ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία ηχογράφησης του νέου του δίσκου.

Ένα από αυτά τα καινούργια τραγούδια του κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες, η ερμηνεία του οποίου αποτελεί μουσική σύμπραξη του Βαγγέλη Καζαντζή και του Χρήστου Θηβαίου και φέρει τον τίτλο "Κι όλο ρωτούσαν". Τη μουσική έχει γράψει ο Βαγγέλης και τους στίχους ο Βασίλης Μανέλας.

Το "Κι όλο ρωτούσαν", πολλά από τα προηγούμενα, αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια, θα ακούσουμε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Club, όπου θα σηματοδοτηθεί  η έναρξη των χειμερινών του εμφανίσεων. Στο πλευρό του θα βρίσκεται , πέρα από τη μπάντα του, ο Χρήστος Θηβαίος που θα συμβάλει με τη συμμετοχή του σ΄αυτή τη μουσική βραδιά.Χρήστος Θηβαίος: Φωνή
Δημήτρης Μπρέντας: κλαρίνο
Γιώργος Μαγαλιός: τύμπανα, cajon, bongos
Διονύσης Μακρής : κόντραμπάσο
Βαγγέλης Καζαντζής: φωνή, ακουστική & κλασσική κιθάρα

Ηχοληψία & μίξη: Γιάννης Ταβουλάρης | studio Συν Ενα
video: "Animated In Bed - Wonderful Stop Motion". Directed by: Oren Lavie, Yuval & Merav Nathan
video editing: Κωσταντής Πιστιόλης

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα