Πέτρος Θεοτοκάτος - Album release live party

Συνέντευξη τύπου και live party για το νέο του δίσκο με τίτλο "Αυτό που καίγεται".
Διαβάστηκε φορες
​ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέτρος Θεοτοκάτος – "Αυτό που καίγεται"
Album release live party - συνέντευξη τύπου

27 Feb / 20:00
Live Studio
Είσοδος Ελεύθερη

To Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 20:00, σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου καθώς και στο live party που θα ακολουθήσει στο stage του Live Studio (Λεωφ. Δημοκρατίας 246, Άγιοι Ανάργυροι).

Ο Πέτρος Θεοτοκάτος με τη μπάντα του παρουσιάζουν στο Live Studio το 7ο άλμπουμ του με τίτλο "Αυτό που καίγεται". Μετά τους ηλεκτρονικούς "μονόλογους" του 2012 ο Πέτρος μας δίνει ένα ροκ δίσκο αυτή τη
φορά γεμάτο κιθάρες, μελωδίες, ρυθμούς μέσα στο ίδιο πάντα πνεύμα ανησυχίας που μας συστήθηκε το 1997.

O 7oς δίσκος του Πέτρου Θεοτοκάτου περιέχει 9 τραγούδια που έγραψε ζωντανά με το κλασικό ροκ τρίο του στο στούντιο. Ακόμη, ένα τραγούδι σε ποίηση του Κώστα Καρυωτάκη και μια ηλεκτρονική μπαλάντα που ερμηνεύει ο Κώστας Παρίσσης (Υπόγεια Ρεύματα).Οι στίχοι, η μουσική και η παραγωγή είναι του Πέτρου Θεοτοκάτου με τη βοήθεια της μπάντας. Το άλμπουμ "Aυτό που καίγεται" ​ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Live Studio με ηχολήπτες τους Νίκο Σπυρόπουλο, Τάκη Σπυρόπουλο, Μάνο Ζεάκη και Θανάση Τσέλο, καθώς και στο στούντιο του Πέτρου.

Έπαιξαν οι: Γιάννης Κόκκινος μπάσο, τύμπανα Oscar Gallore
Μίξεις – mastering: Πέτρος Θεοτοκάτος με τη βοήθεια του Κώστα Παρίσση ­ studio Praxis
Εξώφυλλο: Αγγελική Μαντζούνη.
PR, Communication, Tour Management: Σοφία Κυπριανίδου.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την B­otherSide records σε 150 αριθμημένα βινύλια, μέσα στα οποία υπάρχει και cd με το άλμπουμ και 2 bonus tracks, καθώς και ένα δισέλιδο ένθετο με τους στίχους.

Στο πάρτυ τύμπανα θα παίξει ο Άκης Περδίκης, γνωστός από τις συμμετοχές του σε πολλούς δίσκους της ελληνικής ροκ σκηνής.

Συμμετέχει ο Κώστας Παρίσσης (Υπόγεια Ρεύματα).

Διαβάστε ακόμα