Οι White Lies σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - νέες ημερομηνίες

Η αλλαγή πραγματοποιείται για να συμπέσει με την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους "Friends", ο οποίος αναμένεται τον Οκτώβριο.
Διαβάστηκε φορες
03.12Principal, Θεσσαλονίκη
04.12 - Ιερά Οδός, Αθήνα

WHITE LIES
+special guests


Οι White Lies σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - νέες ημερομηνίες

Οι συναυλίες των White Lies σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταφέρονται σε νέες ημερομηνίες: Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στο Principal (Θεσσαλονίκη) και Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στην Ιερά Οδό (Αθήνα). Η αλλαγή πραγματοποιείται για να συμπέσει με την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους "Friends", ο οποίος αναμένεται τον Οκτώβριο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο συναυλίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Τα ήδη πωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες. Για τους κατόχους εισιτηρίων που δεν επιθυμούν να παρευρεθούν στις νέες ημερομηνίες, η επιστροφή των εισιτηρίων τους θα γίνεται από τις 28 Ιουλίου ως τις 31 Αυγουστου.  

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Για τη συναυλία της Αθήνας
Προπώληση: 26 ευρώ (early bird), 29 ευρώ.
Ταμείο: 32 ευρώ

Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης
Προπώληση: 25 ευρώ (early bird), 28 ευρώ.
Ταμείο: 30 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, Public, SevenSpots, Reload
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr , 2109636489

---------------------

Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού White Lies επιστρέφουν στη χώρα μας μετά την θριαμβευτική εμφάνισή τους στο EJEKT Festival 2014, όταν ξεσήκωσαν χιλιάδες θεατές και κέρδισαν τις εντυπώσεις ακόμα και σε σχέση με συγκροτήματα του επιπέδου των Editors και των Kasabian.

Αυτές θα είναι πρώτες headline συναυλίες των White Lies στην Ελλάδα: την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Principal και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν στην Αθήνα, στην Ιερά Οδό (Ιερά Οδός 18-20).

Με το ντεμπούτο τους “To Lose My Life” ανέβηκαν στην κορυφή του albums chart της Μεγάλης Βρετανίας και καθιερώθηκαν ως μια από τις σημαντικότερες μπάντες του «νησιού». Τα δύο albums που ακολούθησαν “Ritual” και “Big TV” συνέχισαν την μεγάλη επιτυχία, φτάνοντας στο νο3 και νο4 του βρετανικού albums chart, ενώ βρέθηκαν ψηλά σε πολλές πολλές χώρες της Ευρώπης

Με την ικανότητά τους να συνδυάζουν το post-punk με τις σκοτεινές μελωδίες με έναν τρόπο που να «ανεβάζει» το κοινό, κέρδισαν αμέσως τις καρδιές του ελληνικού ραδιοφώνου χάρη σε τραγούδια όπως τα “Bigger Than Us”, “To Lose My Life”, “Fairwell To The Fairground”, “There Goes our Love Again”, “Death”, “Unfinished Business”, “Getting Even”.

Οι White Lies θα μας επισκεφθούν στα πλαίσια της περιοδείας προώθησης του νέου δίσκου τους, ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Έτσι, στις συναυλίες τους θα απολαύσουμε σε πρώτη παρουσίαση το νέο υλικό, καθώς και τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Διαβάστε ακόμα