Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming: Δύο βίντεο στην τιμή του ενός

Η Marvel φιλούσε μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τους φίλους της...
Διαβάστηκε φορες
Μετά από την μικρή εμφάνιση του Tom Holland ως νεαρού Peter Parker / Spider-Man στο φετινό "Captain America: Civil War" σίγουρα όλοι μας περιμένουμε πως και πως να δούμε τις πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία των Marvel Studios (σε συνεργασία με τη Sony η οποία και κατέχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα του σούπερ ήρωα) με τίτλο "Spider-Man: Homecoming". Σήμερα είναι η μέρα που αυτή η αναμονή έφτασε στο τέλος της, καθώς εδώ και λίγη ώρα κυκλοφόρησαν όχι ένα, αλλά δύο trailer της ταινίας. Η αλήθεια βέβαια είναι πως όλα ξεκίνησαν προχθές το απόγευμα (ώρα Ελλάδος), καθώς κυκλοφόρησε ένα βίντεο διάρκειας μόλις λίγων δευτερολέπτων με το οποίο έγινε "spoil" ότι σήμερα θα παίρναμε τη δόση μας από τον άνθρωπο αράχνη, αν και αρχικά δεν είχε γίνει λόγος για δύο βίντεο. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο:Στο δια ταύτα η Marvel συνήθως φυλάει εκπλήξεις στους φαν της, αλλά με τα δύο (αν και όχι με τόσες διαφορές) βίντεο ξεπέρασε τον εαυτό της. Τα trailers δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό τους, αλλά μόνο το ότι σε αυτά βλέπουμε τους Spider-Man, Tony Stark και The Volture φτάνουν και περισσεύουν. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο αλλά και το International (μικρότερης διάρκειας) trailer του "Spider-Man: Homecoming". 

Trailer #1International Trailer #1Η σκηνοθεσία του "Spider-Man: Homecoming" αποτελεί μια δουλειά του Αμερικανού Jon Watts και όπως αναφέρθηκε παραπάνω τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ανθρώπου αράχνη θα ενσαρκώσει ο Tom Holland. Επίσης, όπως και στο "Captain America: Civil War" έτσι και εδώ στο ρόλο της θείας May θα δούμε την Marisa Tomei, ενώ την εμφάνισή του για άλλη μια φορά ως Tony Stark / Iron Man θα κάνει ο Robert Downey Jr. Ο κακός της υπόθεσης θα είναι ο Michael Keaton που θα υποδυθεί τον The Volture. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Michael Keaton έχει ενσαρκώσει παλιότερα τον Batman αλλά και τον εικονικό ήρωα Birdman στην προσφάτως βραβευμένη ταινία του Alejandro G. Iñárritu και αυτή είναι η πρώτη του συμμετοχή ως κακός σε ταινία σούπερ ηρώων. Τέλος, μετά τις ταινίες "Iron Man" επιστρέφει ως Happy Hogan ο Jon Favreau. Η πρεμιέρα στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται στις 7 Ιουλίου 2017 χωρίς δυστυχώς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τη χώρα μας.

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα