The Batman (2021)

"The Batman": Το teaser trailer προμηνύει μια αρκετά σκοτεινή ταινία

Αν και teaser, το trailer του "The Batman" μας δείχνει πολλά πράγματα. Πέρα από τον κεντρικό ήρωα, παίρνουμε μια μικρή γεύση από διάφορους χαρακτήρες, μεταξύ αυτών και η Catwoman. Φυσικά το Batmobile είχε την τιμητική του, ενώ στο βάθος κρύβεται... ο Riddler!
Διαβάστηκε φορες
Φαίνεται πως η Warner Bros δεν αφήνει τον κορονοϊό να την πτοήσει και συνεχίζει ακάθεκτη την προώθηση των ταινιών της. Μέσα από τη DC Fandome που διεξήχθη διαδικτυακά στις 22 Αυγούστου, η DC Comics παρέα με τη Warner Bros παρουσίασαν πολλά και διάφορα. Αποκορύφωμα ήταν το teaser του πολυαναμενόμενου "The Batman" με σκηνοθέτη τον Matt Reeves, υπό τους ήχους του "Something in the Way" των Nirvana.

Ας ξεκινήσουμε από το cast της ταινίας, στο οποίο συγκαταλέγονται μεγάλα ονόματα του χώρου. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Bruce Wayne / Batman θα ενσαρκώσει ο Robert Pattinson, ενώ στο ρόλο της Selina Kyle / Catwoman θα δούμε την Zoë Kravitz. Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία για τον βασικό αντίπαλο του Batman, καθώς η πλοκή μας είναι προς το παρόν άγνωστη, σίγουρα τους ρόλους των Penguin και Riddler θα υποδυθούν οι Colin Farrell και Paul Dano, αντίστοιχα. Στο πλευρό του o άνθρωπος νυχτερίδα θα έχει τους Andy Serkis και Jeffrey Wright ως Alfred Pennyworth και James Gordon. Τέλος, το ρόλο του μαφιόζου Carmine Falcon θα ενσαρκώσει ο John Turturro.

Όπως φαίνεται από τον τίτλο του trailer, η Warner δεν έχει σκοπό να μας (προ)δώσει όλες τις πληροφορίες που θα θέλαμε. Βλέποντάς το, σίγουρα μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για μια αρκετά σκοτεινή - ίσως και πολύ βίαιη - ταινία. Αρχικά η επιλογή του Robert Pattinson για το ρόλο του Batman μου φαινόταν λάθος. Με γνώμονα όμως πως η ταινία εστιάζει σε μια νεότερη εκδοχή του γνωστού χαρακτήρα και σε συνδυασμό με τις πρώτες εικόνες από το trailer, μάλλον έκανα λάθος. 

Κρίνοντας από τα σημειώματα που ο κακός της υπόθεσης αφήνει πάνω στα θύματά του, φαίνεται ότι πρόκειται για τον Riddler που έχει βάλει στο μάτι τον Batman. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο ηθοποιό για τον συγκεκριμένο ρόλο, καθώς με όσα μας έχει δείξει o Paul Dano στο παρελθόν, είναι βέβαιο πως ... γυαλίζει λίγο το μάτι του. Δυστυχώς, εκτός από τα όσα μπορούμε να μαντέψουμε από το trailer, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο και ο Penguin ή και κάποιος άλλος που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Τέλος, το trailer μας εισάγει και την Catwoman που ως γνωστόν της αρέσει να κλέβει πολυτελή αντικείμενα, ενώ παίρνουμε μια γεύση και από το νέο Batmobile. Ακατανόητο είναι το γεγονός ότι ο Batman εμφανίζεται τόσο στον τόπο του εγκλήματος όσο και σε ένα ακόμα μέρος σαν αποθήκη-κελί μαζί με τους αστυνομικούς και το FBI. Εικάζω πως μπορεί να τον κάλεσαν επειδή σε κάθε έγκλημα υπήρχε και ένας φάκελος απευθυνόμενος προς τον ίδιο τον Batman. Γενικότερα, είναι κοινό μυστικό πως ο Batman και ο Ντετέκτιβ James Gordon έχουν έναν «διακριτικό» τρόπο επικοινωνίας.

Η ταινία "The Batman" θα κυκλοφορήσει αυτόνομα και δεν θα συνδέεται με το DC Extended Universe της Warner Bros. Η πρεμιέρα του αναμένεται στην Αμερική την 1η Οκτωβρίου 2021. Με βάση τα όσα βιώνουμε, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα αν αυτή η ημερομηνία θα παραμείνει. Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν και θα γίνει η πρεμιέρα στην ώρα της.

Ποια η γνώμη σας για το teaser trailer του "The Batman"; Το είδατε; Αν όχι, δείτε το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα