Τα καλύτερα ξένα τραγούδια του μήνα: Young Fathers - Toy

Τα καλύτερα ξένα τραγούδια του μήνα: Young Fathers - Toy

Οι συντάκτες μας επιλέγουν τα καλύτερα τραγούδια του μήνα. Ακούστε τα όλα εδώ.
Διαβάστηκε φορες
Κάθε μήνα οι συντάκτες μας ακούν και διαλέγουν τα καλύτερα τραγούδια του μήνα. Η παρακάτω δεκάδα προέκυψε μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα και έντονη συζήτηση μεταξύ μας με πολλές διαφωνίες! Και αυτό γιατί προκρίναμε 10 τραγούδια από 10 διαφορετικά είδη μουσικής. Πως να τα κατατάξεις σε μια αξιολογική σειρά;

Με μικρή λοιπόν διαφορά, στην πρώτη θέση το κομμάτι "Toy" των Young Fathers από τον νέο πολύ καλό δίσκο τους Cocoa Sugar. Ένα κομμάτι που, όπως και τα υπόλοιπα του νέου δίσκου, χοροπηδά μεταξύ μουσικών ειδών με μια εκπληκτική άνεση. Ακούστε το και δεν θα χάσετε.

Στη δεύτερη θέση το τραγούδι που ξεχωρίζει από το A Humdrum Star, τον ίσως καλύτερο δίσκο των GoGo Penguin μέχρι σήμερα. Το "Window" σε καθηλώνει με την ένταση των κρουστών και του μπάσου, ενώ σε συνεπαίρνει με την μελωδία του πιάνου, που τόσο αποτελεσματικά ταίριαξε το τρίο από το Μάντσεστερ. Μην χάσετε το εξαιρετικό videoclip.

Τρίτος στη σειρά ο David Byrne με το "Daft Punk is playing Everybody's Coming To My House", το οποίο συνυπογράφει με τον Brian Eno, ενώ στην τέταρτη θέση η αγαπητή Tracey Thorn, η φωνή των Everything But The Girl, με το sophisticated pop κομμάτι "Smoke". Την πεντάδα κλείνουν αμερικανοί ίντιδες Car Seat Headrest με το εξαιρετικό "Sober To Death".

Ακούστε όλη τη δεκάδα εδώ:

1. Young Fathers - Toy
2. Gogo Penguin - Window
3. David Byrne - Everybody's coming at my house
4. Tracey Thorn - Smoke
5. Car Seat Headrest - Sober to Death
6. ZHU + Tame Impala - My Life
7. Everyhting is Recorded - Mountains of Gold (feat. Sampha, Ibeyi, Wiki, Kamashi Washington)
8. Editors - Hallelujah (So Low)
9. The Vaccines - Put It On a T-Shirt
10. Father John Misty - Mr. Tillman


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα