Cary Joji Fukunaga

Ο Cary Joji Fukunaga νέος σκηνοθέτης στο "Bond 25"

Μετά την αποχώρηση του Danny Boyle λόγω «δημιουργικών διαφορών» τα ηνία αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Cary Joji Fukunaga...
Διαβάστηκε φορες
Ο Danny Boyle κόντεψε να «τινάξει» στον αέρα την επερχόμενη James Bond ταινία με προσωρινό τίτλο "Bond 25" (η γαλλική παρωδία "Casino Royale" (1967) και το remake "Never Say Never Again" (1983) δεν προσμετρώνται στο γενικό σύνολο, αλλιώς θα μιλούσαμε για 27 ταινίες) μετά την αποχώρησή του περίπου ένα μήνα νωρίτερα λόγω «δημιουργικών διαφορών». Ωστόσο, η εταιρεία παραγωγής βρήκε αντικαταστάτη και αυτός δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο Cary Joji Fukunaga

Ο Fukunaga είναι 41 ετών γεννημένος στο Oakland της California και έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 2011 όταν και μετέφερε στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο "Jane Eyre" του Charlotte Brontë, ενώ το 2015 παρουσίασε το "Beasts of No Nation" για χάρη του Netflix. Βέβαια, οι περισσότεροι τον έμαθαν από την αριστουργηματική πρώτη σεζόν του "True Detective" (2014) όπου σκηνοθέτησε και τα 8 επεισόδιά της. Τέλος, πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στο Netflix και η τελευταία δουλειά του σκηνοθέτη και πιο συγκεκριμένα η μίνι-σειρά 10 επεισοδίων με τίτλο "Maniac".

Στα των ηθοποιών ο Daniel Craig θα ενσαρκώσει για πέμπτη συνεχή φορά τον γνωστό πράκτορα James Bond, ενώ φημολογείται πως θα έρθουν και πάλι μαζί του οι Naomie Harris, Ben Whishaw και Rory Kinnear. Η πρεμιέρα του νέου "Bond 25" αναμενόταν να γίνει τον Οκτώβρη του 2019 αν και τελικά μετά τα «σαράντα κύματα» που έχει περάσει το πρότζεκτ η κυκλοφορία της ταινίας θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου 2020.
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα