Ορφέας Περίδης & Human Touch @ Δίπλα στο ποτάμι

Ο Ορφέας Περίδης επιστρέφει στις μουσικές σκηνές της Αθήνας προτείνοντας μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μουσική παράσταση με τους Human Touch (Λάντσιας, Κιουρτσόγλου, Lynch). Από 21/1 στο "Ποτάμι" για 8 μόνο εμφανίσεις...

Διαβάστηκε φορες
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ακούγεται η σύμπραξη του Ορφέα Περίδη με  τους Human Touch. Ένας καθιερωμένος τραγουδοποιός της γενιάς του '90, με ξεκάθαρο στίγμα ανάμεσα σε χαμηλότονες μπαλάντες και λαϊκούς δρόμους, συναντά ένα εξαιρετικό συγκρότημα κορυφαίων μουσικών που κινείται μεταξύ jazz και funky. Μία απ'τις λίγες μουσικές προτάσεις της φετινής σεζόν που ξεφεύγει απ'τα τετριμμένα...

Δελτίο Τύπου


ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ – HUMAN TOUCH

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Έναρξη Παρασκευή 21 Ιανουαρίου
(Παρασκευή & Σάββατο)
Για 8 μόνο παραστάσεις

Είκοσι χρόνια κλείνει φέτος ο ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ στην ελληνική δισκογραφία και με ένα καινούργιο δίσκο στις αποσκευές του, ξεκινά τις εμφανίσεις του στην αγαπημένη του μουσική σκηνή ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

Μαζί του ο Σταύρος Λάντσιας, ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ο David Lynch κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες της χώρας μας και ιδρυτές του θρυλικού συγκροτήματος Human Touch.

Πρόκειται για την πιο προκλητική μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα.
Ο Ορφέας Περίδης και οι Human Touch διαμόρφωσαν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές στιγμές έκφρασης και επαφής τους με το κοινό. Αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες του Ορφέα Περίδη ερμηνεύονται από τους Human Touch μοναδικά και μπλέκονται με τις jazz, fusion και funk συνθέσεις τους.

Ονειροπόλος και δημιουργικός ο Ορφέας Περίδης κόντρα στις δυσκολίες και τα φοβικά σύνδρομα των καιρών επιμένει να μας ταξιδεύει στο κόσμο των συναισθημάτων και της λύτρωσης και γι’ αυτό συνεργάζεται με ένα group που έχει έντονη προσωπικότητα, μοναδικό στυλ και ξεχωριστό χαρακτήρα, λόγω της ελευθερίας που νοιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό και ταυτοχρόνως να τον μοιράζονται.

Μετά από πολύχρονη εργασία ο Ορφέας Περίδης θα παρουσιάσει αποσπάσματα και από την καινούργια του δουλειά ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ, η οποία θα κυκλοφορήσει σε 15 ημέρες.
Ο Ορφέας Περίδης και οι Human Touch όντως είναι ένα ανθρώπινο άγγιγμα.

info
Ποιός: Ορφέας Περίδης & Human Touch
Πού: Δίπλα στο ποτάμι
Πότε: Κάθε Παρασκευή & Σάββατο (από 21/1 έως 12/2)
Ώρα: 22.30
Τιμή εισιτηρίου: 15€ (με μπύρα ή κρασί)
Δίπλα στο ποτάμι: Λ. Κατσώνη 189, Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
Επικοινωνία: τηλ 2102610444 & 2102610438, www.diplastopotami.gr
Πρόσβαση: Λεωφορείο 024
Διαβάστε ακόμα