Πέννυ Μπαλτατζή

Πέννυ Μπαλτατζή - «Από Θαύμα»: Νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ

Η Πέννυ Μπαλτατζή επιστρέφει δισκογραφικά... «Από Θαύμα» και μας παρουσιάζει ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο album της. 
Διαβάστηκε φορες
«Στα ένστικτά μου εσύ μιλάς, και στην καρδιά κατέβα.
Από θαύμα νομίζω πως ζω, τρέμω να μη σε χάσω, χαρά μου
Σταματά η καρδιά μου και ας ζω όταν φεύγεις για λίγο μακρυά μου…»

Η Πέννυ Μπαλτατζή επιστρέφει δισκογραφικά... «Από Θαύμα» και μας παρουσιάζει ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο album της. 

Μετά το τρυφερό και αγαπησιάρικο «Ένα Φιλί», η Πέννυ μας ξαφνιάζει με ένα τραγούδι σε εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Μια σύνθεση ... λαϊκολάτιν (σε μουσική και στίχους της ίδιας), με ενορχηστρωτικές αναφορές (του Δημήτρη Σιάμπου) στα late sixties, όταν η Περουβιανή σοπράνο Yma Sumac δοξαζόταν στο σινεμά και το κλασικό πάλκο γνώριζε μεγάλες δόξες... Μιλώντας, με ελαφριά διάθεση σαρκασμού, για όλους εκείνους τους έρωτες που χαρίζουν πόνο στην κορύφωσή τους, αλλά και σε ωριμάζουν. ‘Οταν το πάθος υποχωρεί και μένεις αντιμέτωπος με τα ερείπια της μεγάλης μάχης, να μετράς ωραίες στιγμές μαζί με τις απώλειες, με σύμμαχο το χιούμορ…

Στο ίδιο κλίμα και το video clip του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Σπύρου Μαλτέζου.

Το clip κλείνει ειρωνικά το μάτι στο φαινόμενο της εποχής, όπου καθένας από μας μπορεί να γίνει ένας μικρός… Andy Warhol, απαθανατίζοντας διαρκώς την καθημερινότητά του σε στημένα φωτογραφικά καρέ, όπου οι ρόλοι (του ευτυχισμένου, του πετυχημένου, του δημοφιλούς κλπ.) εναλλάσσονται με ταχύτητα dt…

Το «Από Θαύμα» θα περιλαμβάνεται στο νέο album της Πέννυς Μπαλτατζή, με τίτλο «Ένα Φιλί», που κυκλοφορεί στα μέσα Νοεμβρίου από την Panik Oxygen. 

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το music video:


CREDITS
Στίχοι, μουσική: Πέννυ Μπαλτατζή
Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος
Hλεκτρική & κλασική κιθάρα: Δημήτρης Σιάμπος
Πλήκτρα: Ορέστης Μπενέκας
Κοντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης
Τρομπέτα: Κώστας Κεφαλάς
Κρουστά: Μιχάλης Μπακάλης
Σκηνοθεσία - Μοντάζ: Σπύρος Μαλτέζος
Κινηματογράφηση: Βασίλης Κολοκυθάς
Make up artist: Μαρία Παπά

2019 PANIK OXYGEN

Διαβάστε ακόμα