orbital chromatics

Οι Orbital και οι Chromatics στο Plisskën Festival 2020

Όλες οι πληροφορίες εντός!
Διαβάστηκε φορες
Το Plisskën Festival μόλις ανακοίνωσε τα 2 μεγάλα ονόματα του, τα οποία είναι οι θρυλικοί Orbital και οι Chromatics! Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου (την ίδια ημέρα που γίνεται το AthensRocks Festival με τους National και Idles)!

Το πλήρες line-up του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στις 13 Φεβρουαρίου.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στο Viva.gr.

Περισσότερα στο ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

ORBITAL + CHROMATICS 
13+14 IOYNIOY
18:00

Οι πρώτοι headliners του Plisskën 2020! 

Το Plisskën Festival 2020 υποδέχεται το παγκοσμίως θρυλικό δίδυμο της ηλεκτρονικής dance μουσικής Orbital, μαζί με μία από τις κορυφαίες μπάντες της synthpop σκηνής, τους Chromatics, στις 13 & 14 Ιουνίου σε ένα καλοκαιρινό διήμερο γεμάτο εκρηκτικούς ρυθμούς και εντυπωσιακά shows!

To θρυλικό δίδυμο της ηλεκτρονικής dance σκηνής ORBITAL για ένα μοναδικό audio visual live show!

Και πολλά ακόμα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα!

13 June 2020
ORBITAL

Οι Orbital, Phil και Paul Hartnoll, γίγαντες της Βρετανικής ηλεκτρονικής µουσικής των 90’s, παραµένουν στην κορυφή των rave acts µέχρι σήµερα. 

Γνωστoί για τον αυτοσχεδιασµό στις ζωντανές εµφανίσεις τους αλλά και τα καθηλωτικά οπτικοακουστικά shows που προσφέρουν, αυτό το θρυλικό δίδυµο, έχει δώσει τη δική του διάσταση στην ερµηνεία του ηλεκτρονικού ήχου διευρύνοντας τα όρια του µε κάθε του νέα δουλειά, ενώ συνεχίζει να αποτελεί σηµείο αναφοράς της χορευτικής µουσικής σκηνής. 

Η εµφάνιση τους στο Glastonbury Festival το 1994 υπήρξε αναµφισβήτητα η σηµαντικότερη στιγµή της καριέρας τους, καθώς το Q magazine την κατέταξε σε µία από τις Top 50 συναυλίες όλων των εποχών ενώ το 2002 συµπεριλήφθηκαν στην λίστα «50 Bands to See Before You Die». 

Με επιτυχηµένα singles, που έχουν φτάσει στις υψηλότερες θέσεις των charts, όπως  «Chime», «The Saint», «The Box», «Satan live» και «Style», remixes για µεγάλα ονόµατα όπως Madonna, Kraftwerk, The Orb, Plaid και Floex, οι Orbital ήταν, είναι και θα είναι το ακριβές παράδειγµα του πόσο δηµιουργική µπορεί να γίνει η ηλεκτρονική χορευτική µουσική. Με οκτώ δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό τους που εξυµνούν την dance electronica, οι Orbital, ύστερα από έξι χρόνια απουσίας, επέστρεψαν στην µουσική σκηνή το 2017 µε το άλµπουµ «Monsters Exist». 

Tο 2018 και 2019 βρέθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον, τη σκηνή και πραγµατοποίησαν επιλεγµένες εµφανίσεις µε εντυπωσιακά αυτοσχεδιαστικά visuals και lighting show επιβεβαιώνοντας την φήµη τους ως ένα από τα µεγαλύτερα acts όλων των εποχών.  

Links:

Website -  www.orbitalofficial.com/
Facebook - www.facebook.com/OrbitalOfficial
Twitter - www.twitter.com/orbitalband
Instagram -  www.instagram.com/orbital/

14 IOΥΝΙΟΥ 2020
CHROMATICS (US)

Με την κυκλοφορία του ντεµπούτου «Night Drive», η τετραµελής µπάντα από το Πόρτλαντ προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασµού, µε έναν ήχο επηρεασµένο από ηλεκτρονικά disco-pop των 80’s, υπέροχες νοσταλγικές ποπ µελωδίες, βαθιά ατµοσφαιρικά synths και υπνωτικά φωνητικά από την Ruth Radelet. 

Γνωστοί για την µουσική τους σε soundtrack όπως «Drive» και «Twin Peaks», οι Chromatics έχουν συµβάλει στα µέγιστα στην εξάπλωση του είδους τους, την αγάπη τους για την italo disco, εκπληρώνοντας όλες τις προσδοκίες µε καλοδουλεµένες παραγωγές, που αποδεικνύουν τους λόγους για τους οποίους θεωρούνται από τις σπουδαιότερες µπάντες. 

Το 2012, η κυκλοφορία του «Kill For Love», µέσω της εταιρείας Italians Do It Better, τους εξασφάλισε επάξια τον ρόλο τους ως καθοριστικό σχήµα στο µουσικό στερέωµα, µε noir αισθητική, σηµατοδοτώντας µία νέα εποχή και κερδίζοντας µία θέση σε πολυάριθµα αξιοσέβαστα δηµοσιογραφικά µέσα συµπεριλαµβανοµένου του Pitchfork και του Gorilla vs Bear. Μετά από επτά χρόνια απουσίας επιστρέφουν µε το «Closer To Grey», ένα τολµηρό και άρτιο µουσικό αποτέλεσµα µε νέα στοιχεία και επιρροές, καθώς και δύο εντυπωσιακές διασκευές στο «On the Wall» των The Jesus and Mary Chain και στο «The Sound of Silence» των Simon & Garfunkel. To άλµπουµ έλαβε εγκωµιαστικά σχόλια και καθιέρωσε τους Chromatics ως ένα από τα κορυφαία συγκροτήµατα της synth - electro pop  παγκοσµίως.  

Links:

Website -  www.italiansdoitbetter.com/
Facebook - www.facebook.com/CHROMATICSBAND
Twitter - www.twitter.com/IDIB
Instagram -  www.instagram.com/italiansdoitbetter/
 
Τιμές Εισιτηρίων:

Early Bird 
Μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου: 25€ μονοήμερο // 45€ διήμερο

Προπώληση
Μέχρι την 1η Απριλίου: 29€ μονοήμερο // 50€ διήμερο

Τελική Προπώληση
34€ μονοήμερο // 55€ διήμερο

Διάθεση Εισιτηρίων:

Δίκτυο Viva:
Online: https://www.viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876

Σημεία Προπώλησης:

Reload
Καταστήματα Wind 
Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
Yoleni's Greek Gastronomy  Center (Σόλωνος 9)
Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Πληροφορίες:

Website: www.plisskenfestival.gr
Facebook: www.facebook.com
Instagram: www.instagram
Twitter: www.twitter.com
Wikipedia: www.wikipedia.org/Plisskën_Festival

* Όλες οι πληροφορίες για το full lineup και τo χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ, θα ανακοινωθούν στις 13 Φεβρουαρίου 2020.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα