billie eilish

Τα 10 καλύτερα Ξένα τραγούδια του Νοεμβρίου 2020

Η αντίστροφη μέτρηση, για το τέλος της χρονιάς, τώρα ξεκινάει.
Διαβάστηκε φορες
Η συντακτική ομάδα του MixGrill συνεδρίασε και για αυτόν το μήνα, τηρώντας όλες τις απαραίτητες αποστάσεις, δηλώσαμε παρόντες από το σπίτι και «βγάλαμε» τα κορυφαία τραγούδια για τον μήνα Νοέμβριο. Παρούσα στην πρώτη θέση και η Billie Eilish με το γνωστό πλέον electro-pop ύφος της.

Το "Therefore I Am" του αμερικάνικου wonderkid της pop κέρδισε την πλειοψηφία των συντακτών μας και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή. Από την αντίπερα όχθη της μουσικής ιστορίας έρχεται στη δεύτερη θέση ο Bruce Springsteen να συναντήσει τους Bleachers σε μια συνεργασία που τα ελληνικά ραδιόφωνα, όπως και εμείς, έχουν αγαπήσει.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από μια θέση στην τριάδα η ηχηρή επιστροφή των System Of A Down. To "Protect The Land" έκανε τα fanboys και girls των SOAD να ανατριχιάσουν από ικανοποίηση μετά το 15ετές hiatus των Αμερικανοαρμένιων. Η τέταρτη θέση ανήκει στον Βρετανό Chicane ή κατά κόσμον Nick Bracegirdle, ο οποίος με τα πλήκτρα του μας ταξιδεύει στις ambient και progressive ηλεκτρονικές επιρροές του με το "Everything We Had To Leave Behind". Η πεντάδα κλείνει με άλλη μια επιστροφή στη hard rock σκηνή. Αναφερόμαστε σε αυτή των AC/DC και το "Realize" που θα βρείτε στο νέο - ναι, νέο - δίσκο τους "POWER UP", που ενθουσίασε το κοινό τους.

Η εύφημος μνεία θα αποδοθεί στην ακόλουθη δεύτερη πεντάδα - κάτι σαν το NBA. Έκτοι οι Smashing Pumpkins με το "Ramona" και αμέσως μετά οι post punk Shame με το "Snow Day", που θα κυκλοφορήσει στον επερχόμενο δίσκο τους "Drunk Tank Pink". Ακολουθεί ο καλλιτέχνης με το πιο βρετανικό όνομα ever, ο Beans On Toast με το "Album Of The Day", κάπως ειρωνικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο ίδιος κυκλοφόρησε δύο δίσκους την ίδια μέρα. Λίγο πριν το τέλος θα συναντήσουμε τους Badfinger σε μια συνεργασία με τους The Legendary Pink Dots και το κομμάτι "Midnight Caller", ενώ τη δεκάδα θα κλείσει ο Alex Mass, τραγουδώντας το "The City".

1. Billie Eilish - Therefore I Am
2. Bleachers, Bruce Springsteen - chinatown
3. System Of A Down - Protect The Land
4. Chicane, Joseph Aquilina - Everything We Had To Leave Behind
5. AC/DC - Realize
6. The Smashing Pumpkins - Ramona
7. Shame - Snow Day
8. Beans on Toast - Album of the Day 
9. Badfinger, The Legendary Pink Dots - Midnight Caller
10. Alex Mass - The City



Διαβάστε ακόμα