Φωτογραφία: NDP Photo Agency

«Τι να θυμηθώ - 20+1 χρόνια»: Ο Απόστολος Ρίζος στον Σταυρό του Νότου

Ο Απόστολος Ρίζος γιορτάζει τα 20+1 χρόνια του στη δισκογραφία.

Διαβάστηκε φορες

Ο Απόστολος Ρίζος γιορτάζει τα 20+1 χρόνια του στην δισκογραφία με μία ζωντανή εμφάνιση στην κεντρική σκηνή στον Σταύρο του Νότου την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου. 

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2000, όταν κυκλοφόρησε το «Ένας Κύκνος Κλαίει», το νέο άλμπουμ τότε του Νίκου Ζούδιαρη, με το οποίο μας σύστηνε έναν νέο ερμηνευτή. Ο Απόστολος Ρίζος ακούστηκε για πρώτη φορά στα ραδιόφωνα με ένα τραγούδι που είχε τον τίτλο «Τι Να Θυμηθώ». Ο ίδιος τίτλος 20+1 χρόνια μετά γίνεται ο τίτλος μιας παράστασης που κάνει τη σούμα της καλλιτεχνικής πορείας του Απόστολου από τότε μέχρι σήμερα.

Από το «Ένας Κύκνος κλαίει» μέχρι το «Ασκήσεις Τρυφερότητας», το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό, ο Απόστολος Ρίζος έχει γράψει στη συνείδηση του κοινού ως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και συνεπείς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς. 

Άνθρωποι ζωής και συνάδελφοι έρχονται για να μοιραστούν στην σκηνή λίγη ζωή ακόμα. Με σειρά εμφάνισης στη ζωή του Απόστολου: η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Νατάσσα Μποφίλιου,  η Μάρθα Φριντζήλα, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Βιολέτα Ίκαρη, αλλά και ο Γιάννης Κούτρας με τον οποίο ο Αποστόλης συνδέθηκε στην κοινή τους παράσταση για τον Νίκο Καββαδία, έρχονται σε αυτήν την γιορτή που καθυστέρησε έναν χρόνο για να μας θυμίσουν ό,τι έχει περισσότερο σημασία στην ζωή. Οι άνθρωποι της ζωής μας δηλαδή. Και η επαφή μαζί τους. Και η χαρά του να μπορούμε να μοιραζόμαστε τραγούδια και ζωή.  

Η παράσταση αρχίζει στις 21.30
Ώρα προσέλευσης 21.00
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2109226975
Είσοδος:12 ευρώ

Διαβάστε ακόμα