Earth, Wind & Music Festival 2011

Στο Γουδή στις 5 Ιούνη θα γίνει το Earth, Wind & Music Festival, με τη συμμετοχή των Imam Baildi, Burger Project, Liebe, Cayetano Live Band και Φοίβου Δεληβοριά.

Διαβάστηκε φορες
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 02.06.2011: Αλλαγή ημερομηνίας για το Φεσιτιβάλ. Μεταφέρεται για την Τετάρτη 8 Ιούνη στον ίδιο χώρο. Περισσότερα εδώ

Earth wind music festival 2011


Ένα πρωτότυπο οικολογικό ταξίδι με «όχημα» τον πολιτισμό.

Αφορμή: Το περιβάλλον και η προστασία του.

Αιτία: Ο Άνθρωπος.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 5 Ιουνίου από τις 6.μ.μ. στο Ολυμπιακό Κέντρο στο Γουδή σε μια μοναδική μουσική βραδιά  παρέα με τους Imam Baildi, the Burger Project, Liebe, Cayetano Live Band και το Φοίβο Δεληβοριά, για να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Earth Wind & Music Festival:

Το οικολογικό γεγονός της χρονιάς θέλει τη στήριξή σου.

Να είσαι εκεί!

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Σημεια Προπωλησης

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα παρακάτω σημεία:

- tickethouse.gr
- ticketrpo.gr
- tickethour.com
- Public (και στα 5 καταστήματα της Αττικής)
- από τα μηχανήματα EasyPay της τράπεζας Πειραιώς
- και από το τηλέφωνο 2111 80 55 55     

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε την Τρίτη 17 Μαΐου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Το Earth Wind & Music Festival είναι ένα μουσικό φεστιβάλ με οικολογικό χαρακτήρα, βασισμένο στην εθελοντική προσφορά. Απευθύνεται σε νεότερα δυναμικά κοινά τα οποία εντάσσουν σταδιακά την οικολογία στην προσωπική φιλοσοφία και στον τρόπο ζωής τους!

Σκοπός του festival είναι, μέσω της μουσικής & παράλληλων οικολογικών δράσεων, να ευαισθητοποιήσει τους νέους μέσω της συμμετοχής τους, στην προστασία του περιβάλλοντος. Στοχεύει στο να ωθήσει τον καθένα ξεχωριστά να αναλάβει προσωπική δράση για το περιβάλλον και να ενεργήσει με ατομική κοινωνική ευθύνη.

Στόχος είναι το festival να αποτελέσει έναν ετήσιο θεσμό, να συνδέσει το όνομα & τις δράσεις του με την προστασία του περιβάλλοντος και την κοινωνική ευθύνη και να αποτελέσει ένα ξεχωριστό / διαφορετικό όχημα για περιβαλλοντική δράση σε μεγάλες ομάδες κοινού

EARTH WIND & MUSIC FESTIVAL 2011


Κτίζουμε ένα ξεχωριστό / διαφορετικό οικολογικό μουσικό φεστιβάλ ατομικής & εταιρικής κοινωνικής ευθύνης απέναντι στο αύριο!

Η Αθήνα στο επίκεντρο! Στο πλαίσιο των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, το Earth Wind & Music Festival 2011 θα διεξαχθεί στο “Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή (Ιππικός όμιλος) – Ολυμπιακά Ακίνητα” την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011.

Το φεστιβάλ του 2011 προχωρά στην  τοποθέτηση φωτοβολταϊκών ώστε να δοθεί εναλλακτική οικολογική λύση στον φωτισμό μέρους των αναγκών του φεστιβάλ.. Η χρήση βιοκαυσίμων σε ειδικές γεννήτριες θα παράγουν την απαραίτητη ενέργεια χωρίς τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

http://earthwindmusic.gr/
Διαβάστε ακόμα