Ημέρα ανακοινώσεων σήμερα για το Rockwave Festival 2012

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή για την Didi Music. Η διοργανώτρια Εταιρεία του Rockwave θα μας δώσει τα πρώτα ονόματα του Φεστιβάλ, στα οποία βέβαια το μεγάλο όνομα είναι οι Black Sabbath.
Διαβάστηκε φορες
Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή για την Didi Music. Η διοργανώτρια Εταιρεία του Rockwave θα μας δώσει τα πρώτα ονόματα του Φεστιβάλ, στα οποία βέβαια φιγουράρουν οι Black Sabbath.

Η έκπληξη όμως "χάλασε" από τους ίδιους τους Sabbath, οι οποίοι εδώ και καιρό έχουν ανεβάσει στο επίσημο site τους τη συναυλία στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου, στο πλαίσιο του Rockwave Festival.
Πριν λίγες ημέρες, ο Φώτης Βαλλάτος έγραφε στο Lifo.gr ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Cure θα είναι το δεύτερο όνομα που θα ανακοινωθεί για το Φεστιβάλ. Λέγεται ότι θα παίξουν ένα τρίωρο (!!!) σετ, μια μέρα πριν τους Sabbath (στις 30/06).

Όλα αυτά θα ξεκαθαριστούν σήμερα στην σχετική ανακοίνωση της Didi Music. Οι εκπλήξεις έχουν "χαλάσει" κατά κάποιον τρόπο, αλλά μήπως θα μάθουμε σήμερα λεπτομέρειες και για τη συναυλία - απωθημένο αρκετών Ελλήνων; Αυτή με τις κόκκινες, καυτές πιπεριές; Στις αρχές Σεπτέμβρη...

Είμαστε στο τελικό στάδιο των συζητήσεων πάντως. Ανάμεσα στις 1 και 10 Σεπτέμβρη, κατά πάσα πιθανότητα οι Peppers θα παίξουν στην Τουρκία και την Ελλάδα!

Σε λίγες ώρες θα μάθουμε...

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα