Ακούστε τη συνεργασία του Tom Jones με τον Jack White

Ένα ακόμα δείγμα δουλειάς του White μπορείτε ήδη να ακούσετε διαδικτυακά και αποτελεί μάλιστα συνεργασία με τον Tom Jones...
Διαβάστηκε φορες
Πρόσφατα, μπορεί να ακούσατε δύο νέες δουλειές από τον πολύπλευρο Jack White (White Stripes, Raconteurs, Dead Weather). Τα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν στη solo δουλειά του White, είναι τα 'Love Interruption' και 'Machine Gun Silhouette'. Ο νέος του δίσκος με τίτλο Blunderbuss θα είναι στα δισκοπωλεία στις 23 Απριλίου.

Ένα ακόμα δείγμα δουλειάς του White μπορείτε ήδη να ακούσετε διαδικτυακά και αποτελεί μάλιστα συνεργασία με τον Tom Jones. O Jones επανεκτελεί το 'Evil' των Howlin Wolf και ο White υπογράφει την παραγωγή. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική του White, Third Man Records και θα ανήκει στη συλλογή 'Blue Series', μαζί με μία ακόμα επανεκτέλεση από το τραγούδι του Jones, 'Jezebel'. Ο White φαίνεται πως δεν ξεχνά εύκολα τους συνεργάτες του από τα συγκροτήματα, καθώς και στα δύο εργάστηκαν οι μουσικοί Patrick Keeler and Jack Lawrence από τους Raconteurs.

Ακούστε το 'Evil' :
56
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα