Στο πλεχτό: Μου ξανάρχονται ένα-ένα

Χρόνια δοξασμένα...
Διαβάστηκε φορες
Χαιρετώ τους απανταχού Μιξγκριλιάρηδες!

Καταρχάς απολογούμαι που δεν έγραψα κάποιο άρθρο αυτό το διάστημα, λόγω εκτάκτων επαγγελματικών (κάποια ταξίδια που είχα) όσο και προσωπικών υποχρεώσεων, καθώς πάντρευα το κολλητό μου το Σάββατο. Αααα, με την ευκαιρία να σας δώσω μια συμβουλή για τους κουμπάρους. Δεν θέλει καθόλου άγχος, απλά για να αλλάξετε τις βέρες και τα στέφανα αργότερα, αρκεί να σταυρώσετε τα δυο σας χέρια (το αριστερό πάνω από το δεξιό), να τα κρατάτε στα χέρια  και να θυμάστε ότι μετά από κάθε κύκλο το κάθε χέρι πρέπει να βρεθεί στην ίδια θέση που βρισκόταν! So simple. Όσο για τα ρύζια, αν υπάρχουν από κάτω ‘μισητοί’ αντίπαλοι, παίξτε το ‘γατάκι’, μην τους κοιτάτε την ώρα του Ησαϊα χόρευε, γιατί θα χορτάσετε από το Basmati.

Πάμε και στα δικά μας λοιπόν. Είναι γεγονός! Η Ελλάδα βρίσκεται στην επόμενη φάση του Euro 2012 και στις 8 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη! Αυτό που όλοι περιμέναμε τελικά έγινε! Η Επίσημη αγαπημένη πέρασε από τους ομίλους! Βέβαια αλλιώς τα υπολογίζαμε και αλλιώς μας βγήκαν. Συγκεκριμένα, περιμέναμε να πάρουμε ένα Χ με Πολωνία, νίκη με Τσεχία και εφόσον η Ρωσία λογικά θα είχε περάσει, να πάρουμε και ένα Χ ακόμα με αυτούς αν το χρειαζόμαστε. Τελικά στα 2 πρώτα παιχνίδια, παίζοντας ποδόσφαιρο σε ένα μόνο ημίχρονο από τα 4 (δεν θεωρώ ότι παίξαμε ποτέ ποδόσφαιρο με τη Τσεχία ούτε στο δεύτερο ημίχρονο), πήραμε ένα χ και επειδή από ότι φαίνεται το άστρο του Σερ Ότο μας ακολουθεί, το παιχνίδι Ρωσία - Πολωνία ήρθε ισόπαλο και εμείς έπρεπε να κερδίσουμε τους Ρώσους για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Δυστυχώς το παιχνίδι αυτό δεν το είδα ζωντανά λόγω του γάμου, όπως σας είπα στην αρχή, αλλά το είδα την επόμενη ημέρα. Παίξαμε έτσι όπως ξέρουμε να παίζουμε και να κερδίζουμε τα παιχνίδια! Με πολύ καλή και συμπαγή άμυνα και με αντεπιθέσεις για να βάλουμε το γκολ. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, όπου όχι μόνο δεν αιφνιδιαστήκαμε, αλλά παίξαμε επιθετικά για το γκολ,  στη συνέχεια οπισθοχωρήσαμε για να κρατήσουμε το 0 και ότι βγει. Και αυτό μας βγήκε. Ο Καραγκούνης έβαλε το γκολάκι και περάσαμε στην επόμενη φάση.


Γεια σου ρε Τυπάρα...

Όλα τα λεφτά βέβαια είναι οι δηλώσεις του προπονητή μας Sir Kolokotronis de Santos,  ο οποίος εξυμνούσε σαν δεύτερη Μουτσάτσου τη δημοκρατία που δημιουργήθηκε από τους Έλληνες. Για να κόψω για λίγο τη πλάκα, δεν έχω πρόβλημα με τον Σάντος, το αντίθετο, μου είναι πολύ συμπαθής και δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα τόσο καιρό που βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα τόσο σε συλλογικό όσο και σε επίπεδο εθνικής Ελλάδος, έχει προσφέρει έργο. Απλά μου φάνηκαν λίγο υπερβολικά αυτά τα λόγια στο αυτί μου, όχι ότι είναι ψέματα, αλλά ίσως κάποια από αυτά να ήταν περιττά.Όπως σας είχα πει και στο προηγούμενο άρθρο μου, η Εθνική μας έχει πιάσει τους στόχους της στο ακέραιο περνώντας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πραγματικά δεν θα με πείραζε ότι και να γίνει πλέον, όμως όταν παίζεις με τους τόσο υπερόπτες Γερμανούς, ζητάς το κάτι παραπάνω! Δε λέω τα πάντσερ, έχουν ομάδα και παίκτες φόβητρο που παίζουν στους καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Όμως ένα παιχνίδι είναι, τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Κάποτε ο Γκάρι Λίνεκερ είχε δηλώσει το εξής: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι που παίζεται από 22 ποδοσφαιριστές, και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί». Και τι δεν θα έδινα για να το διαψεύσουμε εμείς! Φανταστείτε τη φάτσα της Μέρκελ αν χάσουν οι Γερμανοί από εμάς.


Ένα χιουμοριστικό πάνο από τους Έλληνες.

Πιστεύω ότι ΟΛΟΙ οι έλληνες ζουν για αυτό το παιχνίδι. Τέλος εγώ είμαι από τους πρώτους που λέω όχι άλλο Καραγκούνη. Δεν αντέχω να βλέπω το Καραγκούνη να παίζει πλέον στην εθνική. Τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει αλλά ως εδώ. Παρόλα αυτά και στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έρχεται, πιστεύω ότι θα λείψει η μορφή του. Θα λείψει ο τσαμπουκάς του. Θα μας έκανε πολύ καλό να παίζει ειδικά με τους Γερμανούς, καθώς τώρα χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά ΨΥΧΗ.

Μάγκες, καλά τα πήγατε μέχρι εδώ, κάντε την υπέρβαση και θα σας έχουμε για πάντα στις καρδιές μας. Κερδίστε αυτή την αχώνευτη ομάδα και δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ! Αλλά και να μην τα καταφέρετε, σας παρακαλώ πολύ κάντε μας περήφανους βλέποντάς σας να παίζετε με το 150 % των δυνατοτήτων σας. Ματώστε τη φανέλα περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Πόσο θα ήθελα να έβλεπα τη φάτσα της Μέρκελ σε ενδεχόμενο αποκλεισμό τους από εμάς! Τότε να δείτε τι συνθήματα θα βγάζαμε. Άντε ρε παίδες κερδίστε και θα σας δώσουμε και….φιλάκι…


Τελειώνω το άρθρο μου με μια αποκλειστική συνομιλία σπουδαίων προσωπικοτήτων τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο παγκόσμιο στερέωμα, η οποία έλαβε χώρα πριν περίπου 2 μήνες και παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως από το μεγαλύτερο μουσικό site της χώρας.

Oh, Nicola κοίτα, ο Konstantinos είναι εκεί. Πάω να τον χαιρετήσω....


Πάει τις έχασα τις εκλογές γαμώ το κέρατό μου....


Hi Κοnstanine, τι κάνεις;


Γεια σου Αγγελικούλα μου, καλά είμαι.... Εύχομαι καλή επιτυχία στη Γερμανία στο Euro και ελπίζω να γίνεις η πρώτη κυρία του Πλανήτη κάποια στιγμή...


Ωραία πράγματα... Όχι μόνο θα πατώσουμε στο Euro, αλλά θα χάσω και τις επόμενες εκλογές μου φαίνεται....

Διαβάστε ακόμα