Στο πλεχτό: Εγώ θα σε αγαπώ...

...Και μη σε νοιάζει.
Διαβάστηκε φορες
…Τι και αν δεν τα καταφέραμε; Τι και αν τελικά δεν έγινε αυτό που ευχόμαστε όλοι οι Έλληνες; Προσπαθήσαμε, αυτό έχει σημασία. Τέλος το Euro 2012 για την Ελλάδα μας. Ο στόχος μας να περάσουμε από τους ομίλους επιτεύχθηκε. Είναι αν μη τι άλλο δίκαιο να αναγνωρίσουμε την ανωτερότητα των Γερμανών. Αυτό που θα ήθελα μόνο ήταν να στέλναμε σαν εκπρόσωπο της Ελλάδας τον Πύρρο Δήμα να καθίσει κοντά στη Μέρκελ να δω αν θα πεταγόταν να πανηγυρίσει τα γκολ η ...άντε να μην τη πω... Το πιο πιθανόν θα ήταν να πεταγόταν ‘αεροπλανωτή’ στο γήπεδο.

Δεν θα κάτσω να σχολιάσω το παιχνίδι, δεν έχει νόημα αυτό, ούτε θα πω τη γνώμη μου για το πώς έπρεπε να στηθεί η ομάδα για να αποφύγει την ήττα. Απλά οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι. Το μόνο που λέω, είναι ότι αν κράταγαμε το 0-0 μέχρι τα αποδυτήρια ή το 1-1 για λίγο ακόμα (5 με 6 λεπτά ακόμα), τότε ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, γιατί δεν ξέρω αν προσέξατε τα πρόσωπα των Γερμανών, αλλά λίγο ακόμα και θα βλέπαμε τα αποτελέσματα της τρομάρας τους στα …άσπρα παντελονάκια τους. Όμως μπήκε το δεύτερο γκολ σχετικά γρήγορα και μετά παίζοντας άνετα, σε συνδυασμό με την δικιά μας απογοήτευση, αυτοί διεύρυναν το σκορ. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Σάντος ο οποίος είπε: ‘Αν μου έλεγαν ότι θα βάλουμε 2 γκολ κόντρα στη Γερμανία και δεν θα περνάγαμε δεν θα το πίστευα!’.Τι έχει μείνει πλέον λοιπόν; Να στείλουν οι Ιταλοί τους Γερμανούς σπίτια τους (μα πόσο πολύ συμπαθώ αυτήν την ομάδα…). Αντικειμενικά η Γερμανία έχει δείξει το καλύτερο πρόσωπο στο φετινό EURO με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχουν πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας (24 αν θυμάμαι  καλά) και γενικά φαίνεται ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Από την άλλη όμως και οι Ιταλοί έχουν δείξει σημάδια γραφής ότι μπορούν να τα καταφέρουν! Πάντως δίκαια πέρασαν από τους losers άγγλους. Πλάκα, πλάκα αυτοί στο διαγωνισμό για τη πιο loser ομάδα στην ιστορία του Euro, παίρνουν το τίτλο από τα… αποδυτήρια. Στο άλλο παιχνίδι, προβλέπεται και πάλι κλάμα από το Ρονάλντο (έχει γίνει η Μάρθα Βούρτση του Euro ο άνθρωπος) και έτσι οι Ισπανοί θα περάσουν στο τελικό προσπαθώντας να σπάσουν κάθε ρεκόρ κατακτώντας 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα Euro, καθώς και τα τελευταία 3 τρόπαια σε συλλογικό επίπεδο (2 Euro και 1 world cup).Το κακό είναι ότι μείνανε μόλις 2 παιχνίδια για το τέλος του Euro. Και μετά τι; Θα περιμένουμε να δούμε λίγο μπασκετάκι αν και, στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον, η σπυριάρα μπάλα δεν μπορεί με τίποτα να αντικαταστήσει την ασπρόμαυρη θεά.

Forza Italia λοιπόν και εδώ που τα λέμε πως μη φορτσάρουμε όταν βλέπουμε τέτοιες φωτογραφίες!Τα σέβη μου κυρίες και κύριοι

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα