Συνεργασία Ζουγανέλη-Μπουλά-Χατζηγιάννη στην Ακτή Πειραιώς

Ένα μουσικό σχήμα που έχει προκαλέσει αίσθηση πρίν την έναρξή του είναι αυτό του Γιάννη Ζουγανέλη-Σάκη Μπουλά και Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Διαβάστηκε φορες
Ένα μουσικό σχήμα που έχει προκαλέσει αίσθηση πρίν την έναρξή του είναι αυτό των Γιάννη Ζουγανέλη, Σάκη Μπουλά και Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Πιστοί στην Ακτή Πειραιώς οι Μπουλάς και Ζουγανέλης συνεχίζουν να παρουσιάζονται στη ίδια μουσική σκηνή αυτή τη φορά μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν ακόμα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Ακτής, παρά μόνο η ημερομηνία έναρξης με τη μορφή αντίστροφης μέτρησης: στις 26 Οκτώβρη φαίνεται πως οι τρεις καλλιτέχνες θα ανέβουν στη σκηνή.

Οι φωτογραφίες που πλαισιώνουν το σχήμα έχουν ήδη αναρτηθεί στο site, ενώ μαζί τους θα εμφανίζονται ο Τζόνι Βαβούρας και η Μαρία Διακοπαναγιώτου - γνωστή στο κοινό ως Τασούλα από τη διαφήμιση της Vodafone - καθώς και ο Γιώργος Μάγκας.

Σχετικά με τη συνεργασία τους, φαίνεται πως και οι δύο πλευρές δείχνουν ενθουσιασμό. Αφενός οι Ζουγανέλης, Μπουλάς αναγνωρίζουν το ταλέντο στη δουλειά του Χατζηγιάννη, αφού σε συνέντευξη του πρώτου σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως ο μέλλον συνεργάτης του "δέχεται αμφισβήτηση αδίκως''. Αφετέρου ο νεότερος στο μουσικό χώρο καλλιτέχνης σε συνέντευξή του σε μουσικό κανάλι ισχυρίστηκε πως υπάρχει "αίσια και ωραία  εξέλιξη επι σκηνής," καθώς προκύπτουν "Έξυπνες ατάκες μέσα από τις συζητήσεις".

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα εισέλθει σε ένα εντελώς διαφορετικό στυλ επι σκηνής, αφού είναι γνωστό πως το πρόγραμμα στην Ακτή Πειραιώς δεν είναι μόνο μουσικό αλλά και θεατρικό. Ο ίδιος μπορεί να μην αγγίξει πολύ αυτό το κομμάτι, όμως σίγουρα θα κληθεί να συμμετάσχει ως μέλος του σχήματος.

Είναι πραγματικά περίεργο πώς μετά από το περσινό "Ταμείο Αλλεργίας" οι καταξιωμένοι στον χώρο καλλιτέχνες στρέφουν την προσοχή τους σε έναν πιο pop τραγουδιστή που μάλιστα έχει απασχολήσει τους παλιούς του fan με τις τελευταίες μουσικές επιλογές του. Πιθανότατα η τάση για ανανέωση να είναι δημιουργική, αφού το-κυρίως- νεανικό κοινό του Χατζηγιάννη θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει διαφορετικά ακούσματα που να του κινήσουν το ενδιαφέρον. Ας ελπίσουμε να βγει μια επιτυχημένη συνεργασία και να στεριώσει περισσότερο από την περσινή συνεργασία του τραγουδιστή με την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα