Οι Cribs στο Κύτταρο: Κερδίστε προσκλήσεις

Το Mix Grill σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Cribs την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου.
Διαβάστηκε φορες
Το Mix Grill σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των Cribs την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου. Οι προσκλήσεις αφορούν την είσοδο και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook και να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 3 μμ:{contest_form}

Δελτίο Τύπου

15 Νοεμβρίου - Κύτταρο
 
TΗE CRIBS
 
Οι εκρηκτικοί Cribs για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
 
Η φοβερή ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής οι Cribs τους έχει καθιερώσει ως ένα από τα καλύτερα live συγκροτήματα των τελευταίων ετών στην Μεγάλη Βρετανία. Αυτο το show θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 15 Νοεμβρίου στο Κύτταρο.
 
Την συναυλία θα ανοίξουν οι Keyser Söze, ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα της εγχώριας σκηνής. Οι Keyser Söze ξεπήδησαν στα τέλη του 2010 από τους Flakes, το indie-pop συγκρότημα των 00ς. Ο Stam και ο Veli βάλανε τον George στα drums, πήραν το όνομα του «κακού» Verbal Kid της κινηματογραφικής ταινίας Usual Suspects και άρχισαν να παίζουν γρήγορα και να βαράνε λίγο. Ένα μίγμα από Sonic Youth, Pixies, Dave Grohl και γενικότερα τις «αρρώστιες» των 90ς, όπως θα ακούγοντα σήμερα αν σύχναζαν στα πέριξ της Καρύτση. Έχουν κυκλοφορήσει ένα digital EP και το double A single “Friday/Fear and Loathing”.
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια κοστίζουν 18 Ευρώ και πωλούνται στο www.ticketarena.gr,  στο Tickethouse και τα Public.

Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο στο ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 23 Ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

Tags
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα