Πάμε στην Πορτογαλία στο Optimus Primavera Sound;

... για να δούμε τους Blur, Nick Cave, Dead Can Dance, My Bloody Valentine, The Breeders, Dinosaur Jr, Grizzly Bear κ.α.
Διαβάστηκε φορες


Το Optimus Primavera Sound προσφέρει στους αναγνώστες του Mix Grill δύο εισιτήρια για όλες τις μέρες του φετινού Φεστιβάλ! Θέλετε να δείτε τους Blur, Nick Cave, Dead Can Dance, My Bloody Valentine, The Breeders, Dinosaur Jr, Grizzly Bear κ.α. επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι; Πάμε στην Πορτογαλία;

Ποιος είναι ο διαγωνισμός; Πώς θα λάβω μέρος;

Μια απλή συμμετοχή μπορείς να έχεις αν:

- Κάνεις like το σχετικό post στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook,
- Κάνεις κοινοποίηση αυτού του post.

Πολλές συμμετοχές θα έχεις αν παίξεις στο on-line trivial παιχνίδι μας ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ. Όσους πόντους κερδίσεις, τόσες συμμετοχές θα έχεις! Στο προηγούμενο πρωτάθλημα ο μεγάλος νικητής είχε κερδίσει 4.262 πόντους. Καταλαβαίνετε ότι με αυτές τις συμμετοχές δύσκολα χάνεται το μεγάλο δώρο!

Ποια είναι όλα τα δώρα του διαγωνισμού;

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μας κερδίζει:

- δύο εισιτήρια για όλες τις μέρες του Optimus Primavera Sound 2013, αξίας 250 Ευρώ (Πληροφορίες για τα εισιτήρια του Φεστιβάλ εδώ!),
- Εκπτωτικό κουπόνι 100 Ευρώ για τα αεροπορικά σας εισιτήρια, μια προσφορά του Mix Grill,
- δύο τσάντες από επίσημο κατάστημα merchandize του Optimus Primavera Sound 2013, αξίας 15 Ευρώ,
- δύο t-shirts από επίσημο κατάστημα merchandize του Optimus Primavera Sound 2013, αξίας 40 Ευρώ.

Η συνολική αξία του δώρου είναι: 405 Ευρώ!

Σημειώσεις
  • Ο νικητής θα παραλάβει τις τσάντες και τα μπλουζάκια από το επίσημο κατάστημα merchandize του Optimus Primavera Sound 2013, στο Πόρτο.
  • Τα αεροπορικά εισιτήριο και τα δωμάτια στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε, μπορούν να κλειστούν από όποιο site επιθυμεί ο νικητής.
  • Για να δωθεί η επιταγή των 100 Ευρώ στο νικητή, θα πρέπει να μας στείλει αποδεικτικό των εισιτηρίων και της διαμονής του στο Πόρτο. Θέλουμε να στηρίξουμε αυτούς που πραγματικά θα πάνε στο Φεστιβάλ!
Ο διαγωνισμός ληγει στις 01.03.2013 00:00. Η κλήρωση θα γίνει στις 2 του μήνα και οι νικητές θα ανακοινωθούν άμεσα.


Πληροφορίες + Το κόστος για να πάω στο Optimus Primavera Sound

Πότε : Από τις 30 Μαϊου έως την 1η Ιουνίου 2013
Που : Στο Parque Da Sidade στο Πόρτο της Πορτογαλίας (δείτε τη φωτογραφία παρακάτω).

Line-up: Blur, Nick Cave & the Bad Seeds, Dead Can Dance, My Bloody Valentine, The Breeders, Dinosaur Jr, Grizzly Bear κ.α.

Αεροπορικά εισιτήρια: Μπορείτε να βρείτε πτησεις με επιστροφή στα 273 Ευρώ. Δείτε τις πτήσεις στο Viva.gr!

Διαμονή: Το Optimus Primavera Sound έχει έναν ωραίο οδηγό ξενοδοχείων και hostels. Η τιμή του δίκλινου δωματίου ξεκινάει από μόνο 30 Ευρώ/ημέρα. Δείτε περισσότερα εδώ!Έτοιμοι για Optimus Primavera Sound 2013;

Παίζουμε Μονομαχίες εδώ ή στο Facebook!

Οι Κανόνες του παιχνιδιού

- Ο Μονομάχος που θα κερδίσει ένα από τα μεγάλα δώρα ενός Πρωταθλήματος δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει κάποιο από τα μεγάλα δώρα του επόμενου μήνα.

- Κάθε Μονομάχος μπορεί να κερδίσει μόνο ένα από τα Καθημερινά Δώρα. Αν όλοι οι παίκτες μιας μέρας έχουν ήδη κερδίσει ένα από αυτά τα δώρα, τότε αναγκαστικά ένας από αυτούς θα αποκτήσει και δεύτερο δώρο.

- Μπορείτε να παίξετε όσα παιχνίδια θέλετε κάθε μέρα. Όμως, αν διαπιστωθεί συνεργασία με παίκτες, δηλαδή αν για παράδειγμα παίζετε μόνο με συγκεκριμένους Μονομάχους, έχουμε το δικαίωμα να διαγράψουμε τα παιχνίδια, στα οποία πιστοποιείται συνεργασία από τα log files της Βάσης Δεδομένων μας. Οι έλεγχοι θα γίνονται σε καθημερινή βάση.

- Κάθε Μονομαχία ολοκληρώνεται σε 8 γύρους. Αν έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 5 γύροι, τότε ο νικητής κερδίζει bonus ίσο με τους γύρους που παίχτηκαν επί 2, πχ 8Χ2=16.

- Αν διαπιστωθεί ότι ένας παίκτης έχει διακόψει πριν την ολοκλήρωση τους, πάνω από το 10% των Μονομαχιών που έχει παίξει συνολικά μέσα στο μήνα, τότε θα του αφαιρεθούν 3.000 πόντοι από τη συνολική βαθμολογία του. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχει διακοπή λόγω τεχνικού προβλήματος, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο info @ mixgrill.gr.

- Στο Πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν οι συντάκτες και διαχειριστές του Mixgrill.gr, αλλά οι βαθμοί τους δε θα υπολογίζονται και βέβαια δε θα συμμετέχουν στην κλήρωση για το μεγάλο νικητή.


Διαβάστε ακόμα