Μεγάλος Διαγωνισμός MG & Optimus Primavera Sound 2014

Φύγαμε για μια από τις όμορφες πόλεις της Μεσογείου, το Πόρτο;
Διαβάστηκε φορεςΤο Optimus Primavera Sound προσφέρει στους αναγνώστες του Mix Grill δύο εισιτήρια για όλες τις μέρες του φετινού Φεστιβάλ (5 με 7 Ιουνίου) + 100 Ευρώ για τα αεροπορικά σας εισιτήρια!

Ποιος είναι ο διαγωνισμός; Πώς θα λάβω μέρος;

Δίνεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και σ' αυτήν μπορείς να κερδίσεις κι άλλες συμμετοχές:
Θέλεις ακόμα παραπάνω συμμετοχές για να είσαι πιο κοντά στο μεγάλο δώρο; Μπορείς να παίξεις στις ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ!

Πολλές συμμετοχές θα έχεις αν παίξεις στο on-line trivial παιχνίδι μας ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ. Όσους πόντους κερδίσεις, τόσες συμμετοχές θα έχεις! Σε προηγούμενα πρωταθληματα υπήρξαν παίκτες που κέρδισαν πάνω από 3.000 πόντους. Καταλαβαίνεις ότι με αυτές τις συμμετοχές δύσκολα χάνεται το μεγάλο δώρο!

Πέρσι, ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού ήταν ο πρώτος στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα Μονομαχιών!

Παίξε ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ εδώ!
Παίξε ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ στο facebook!Ποια είναι όλα τα δώρα του διαγωνισμού;

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μας κερδίζει:

- δύο εισιτήρια για όλες τις μέρες του Optimus Primavera Sound 2014, αξίας 180 Ευρώ (Πληροφορίες για τα εισιτήρια του Φεστιβάλ εδώ!),
- 100 Ευρώ για τα αεροπορικά σας εισιτήρια, μια προσφορά του Mix Grill (η προσφορά ισχύει για όσους μένουν στην Ελλάδα),
- merchandize από επίσημο κατάστημα του Optimus Primavera Sound 2014.

Η συνολική αξία του δώρου είναι μεγαλύτερη από: 300 Ευρώ!

Σημείωση
Ο νικητής θα παραλάβει τις τσάντες και τα μπλουζάκια από το επίσημο κατάστημα merchandize του Optimus Primavera Sound 2014, στο Πόρτο.

Δείτε τις πτήσεις για το Πόρτο από την Air Fast Tickets.

Ο διαγωνισμός ληγει στις 28.02.2014 23:00. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα και οι νικητές θα ανακοινωθούν άμεσα.


Τι πρέπει να ξέρω + Το κόστος για να πάω στο Optimus Primavera Sound

Πότε : Από τις 5 στις 7 Ιουνίου 2014
Που : Στο Parque da Cidade, στο Porto της Πορτογαλίας. Το Parque da Cidade είναι το μεγαλύτερο πάρκο της Πορτογαλίας και βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα κι όχι μακριά από το κέντρο της πόλης.

Line-up: Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί οι Pixies και οι Neutral Milk Hotel, αλλά κάθε χρόνο το Φεστιβάλ ακολουθεί τη σύνθεση του Primavera Sound, το οποίο έχει την αφρόκρεμα των μουσικών, που περιοδεύουν το καλοκαίρι. Θα μάθουμε το line-up την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Αεροπορικά εισιτήρια: Μπορείτε να βρείτε πτησεις με επιστροφή στα 225 Ευρώ. Δείτε τις πτήσεις εδώ!

Διαμονή: Η τιμή του δίκλινου δωματίου σε σχετικά καλό ξενοδοχείο είναι στα 25 Ευρώ/ημέρα, αλλά βρίσκεις εύκολα δωμάτιο και με 20 Ευρώ. Δείτε περισσότερα εδώ!

Έτοιμοι για Optimus Primavera Sound 2014;Παίζουμε Μονομαχίες εδώ ή στο Facebook!

Οι Κανόνες του παιχνιδιού


- Κάθε Μονομαχία ολοκληρώνεται σε 8 γύρους. Αν έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 5 γύροι, τότε ο νικητής κερδίζει bonus ίσο με τους γύρους που παίχτηκαν επί 2, πχ 8Χ2=16.

- Ο Μονομάχος που θα κερδίσει ένα από τα μεγάλα δώρα ενός Πρωταθλήματος δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει κάποιο από τα μεγάλα δώρα του επόμενου μήνα.

- Μπορείτε να παίξετε όσα παιχνίδια θέλετε κάθε μέρα. Όμως, αν διαπιστωθεί συνεργασία με παίκτες, δηλαδή αν για παράδειγμα παίζετε μόνο με συγκεκριμένους Μονομάχους, έχουμε το δικαίωμα να διαγράψουμε τα παιχνίδια, στα οποία πιστοποιείται συνεργασία από τα log files της Βάσης Δεδομένων μας. Οι έλεγχοι θα γίνονται σε καθημερινή βάση.

- Αν διαπιστωθεί ότι ένας παίκτης έχει διακόψει πριν την ολοκλήρωση τους, πάνω από το 10% των Μονομαχιών που έχει παίξει συνολικά μέσα στο μήνα, τότε θα του αφαιρεθούν 3.000 πόντοι από τη συνολική βαθμολογία του. Στις περιπτώσεις όπου υπάρχει διακοπή λόγω τεχνικού προβλήματος, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο info[at]mixgrill.gr.

- Στο Πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν οι συντάκτες και διαχειριστές του Mixgrill.gr, αλλά οι βαθμοί τους δε θα υπολογίζονται και βέβαια δε θα συμμετέχουν στην κλήρωση για το μεγάλο νικητή.


Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα