Νέο βίντεοκλιπ για τον Monsieur Minimal.

To "Party" είναι το τεταρτο βίντεο από το νέο άλμπουμ του Monsieur Minimal με τίτλο "Minimal To Maximal", το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2012.
Διαβάστηκε φορες
Το Dailymotion Greece σε συνεργασία με την The Sound Of Everything , εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα το νέο video clip του Monsieur Minimal με τίτλο "Party".

To "Party" είναι το τεταρτο βίντεο από το νέο άλμπουμ του Monsieur Minimal με τίτλο "Minimal To Maximal", το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2012.

Το "Party" ειναι σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Συλβεστρου και σας προσκαλεί σε ενα παρτυ γεματο swing χώρο , ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα και πολλά χαμόγελα.

Το Party είναι από το νέο διπλό album έκπληξη με τίτλο "Minimal to Maximal".
Πρόκειται για ενα πλούσιο μουσικό παζλ με 16 ξεχωριστά και βιωματικά tracks, το οποίο χωρίζεται σε δύο μουσικά μέρη.
Το πρώτο μέρος (Minimal) περιλαμβάνει τραγούδια που θα περίμενε να ακούσει κάποιος από τον Monsieur Minimal - pop, μελωδικό και uptempo, διανθισμένο με ηλεκτρονικά στοιχεία αλλα και new wave και rock επιρροές από τις δεκαετίες του 80 και του 90.
Το δεύτερο μέρος (Maximal), ειναι πιο σκοτεινό και μαξιμαλιστικό σε διάρκεια, συνθέσεις και ενορχηστρώσεις, περιέχοντας στοιχεια απο trip hop, minimal house, ορχηστρική pop-rock, post-electronica και πολλές ακόμα επιρροές απο το σήμερα.
Ο Monsieur Minimal πιο ώριμος απο ποτέ και ενάντια στις συνθήκες των καιρών, δημιουργεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και φιλόδοξα album της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής και οχι μόνο.
 
 To album κυκλοφορεί απο την The Sound Of Everything και την Universal Music, με την ευγενική χορηγία των αυθεντικών προϊόντων χωρίς ζάχαρη, WISH.
 
Το "Minimal to Maximal" διατίθεται στα δισκοπωλεία σε cd, καθώς και σε ψηφιακή μορφή σε όλα τα online stores.

Order it here:
https://itunes.apple.com/gr/album/minimal-to-maximal-digital/id579515343

www.monsieurminimal.com


Monsieur Minimal - Party από monsieur_minimal
Διαβάστε ακόμα