Οι νέες ταινίες της εβδομάδας 6/6/2013

Πέντε οι καινούριες ταινίες αυτής της εβδομάδας με τη Συμμορία των μάγων να ξεχωρίζει και να σπάει ταμεία στην Αμερική.
Διαβάστηκε φορες
Η συμμορία των μάγων (Now you see me)

Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ
Σενάριο: Εντ Σόλομον, Μπόουζ Γιακίν
Είδος: Περιπέτεια
Με τους: Τζέσε Αϊζενμπεργκ, Γούντι Χάρελντσον, Ιζλα Φίσερ, Ντέιβ Φράνκο, Μαρκ Ράφαλο, Μελανί Λοράν, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν

Ένας πράκτορας του FBI και μια πράκτορας της Interpol προσπαθούν να συλλάβουν μια ομάδα από ταχυδακτυλουργούς, οι οποίοι στη ληστεύουν τράπεζες κατά τη διάρκεια των παραστάσεων τους και ανταμείβουν το κοινό με τα χρήματα.

Μια αρκετά διαφορετική και ιδιαίτερη περιπέτεια που μας κράτησε το ενδιαφέρον και μας έκανε να περάσουμε καλά. Η σκηνοθεσία του Λετεριέ (The incredible hulk, Transporter κ.α.) δεν αφήνει κενά και κορυφώνει τη δράση όσο η ταινία φτάνει στο τέλος της. Αρκετά καλές οι ερμηνείες από όλους  τους ηθοποιούς και ένα σενάριο πρωτότυπο που σαν αποτέλεσμα έχει να σου τραβήξει την προσοχή και να σε καθηλώσει. 
Πιστεύουμε ότι αξίζει να το δείτε ακόμα και στο cinema και ότι θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα για 2 ώρες. Άλλωστε η ερώτηση είναι μια: Do you believe in magic?

Τρέιλερ:



After Earth


Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν
Σενάριο: Γκάρι Γουίτα, Μ. Νάιτ Σιάμαλαν
Είδος: Περιπέτεια
Με τους: Τζέιντεν Σμιθ, Γουίλ Σμιθ, Σόφι Οκονέντο, Ζόε Κράβιτς

Μια σύγκρουση αφήνει τον Kitai Raige και τον πατέρα του Cypher στη γη, μια χιλιετία μετά από ότν την εγκατέλειψε η ανθρωπότητα. Με τον Cypher τραυματισμένο, ο Kitai πρέπει να κάνει ένα επικίνδυνο ταξίδι για να καλέσει βοήθεια.

Τρέιλερ:



Το μυστικό βασίλειο του δάσους (Epic)


Σκηνοθεσία: Κρις Γουέτζ
Σενάριο: Τζέιμς Χαρτ, Γουίλιαμ Τζόις
Είδος: Κινούμενα σχέδια
Με τις φωνές των: Κόλιν Φάρελ, Τζος Χάτσερσον, Μπιγιονσέ Νόουλς

Μια έφηβη μεταφέρεται σε ένα δάσος όπου λαμβάνει χώρα η μάχη μεταξύ των δυνάμεων του καλού και του κακού. Ενώνεται με μια ομάδα χαρακτήρων με σκοπό να σώσει τον κόσμο τους αλλά και το δικό μας.

Τρέιλερ:



Ο φοιτητής (El estudiante)


Σκηνοθεσία: Σαντιάγο Μίτρε
Σενάριο: Σαντιάγο Μίτρε
Είδος: Κοινωνική
Με τους: Εστεμπάν Λαμότε, Ρομίνα Πάουλα, Ρικάρντο Φέλιξ, Βαλέρια Κορέα

Ο Ρόκε είναι φοιτητής στο Μπουένος Αϊρες, αλλά δεν ενδιαφέρεται για τις επιδόσεις του στη σχολή. Πολιτικοποιείται σε μία από τις αριστερές οργανώσεις, με κίνητρό την προσέγγιση μίας όμορφης βοηθού καθηγήτριας, της Πάουλα, παρά την ίδια την πολιτική.

Τρέιλερ:



Γλυκά μας λάθη (Camille Redouble)


Σκηνοθεσία: Νοεμί Λβόβσκι
Σενάριο: Νοεμί Λβόβσκι, Μοντ Αμελίν
Είδος: Κομεντί
Με τους: Νοεμί Λβόβσκι, Τζούντιθ Κέμλα, Σαμίρ Γκέσμι

Η Καμίλ και ο Έρικ γνωρίστηκαν όταν ήταν 16 χρονών, ερωτεύτηκαν και απέκτησαν μια κόρη. Κάποια χρόνια μετά ο Έρικ την αφήνει για μια νεότερη γυναίκα. Παραμονή πρωτοχρονιάς η Καμίλ γυρνάει στο παρελθόν. Είναι και πάλι 16 χρονών και πρέπει να αποφασίσει αν θα αλλάξει την πορεία της ζωής της ή θα ερωτευτεί ξανά παρόλο που ξέρει το τέλος!

Τρέιλερ:


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα