Απόστολος Ρίζος + guests

Ο Απόστολος Ρίζος υποδέχεται στη μουσική σκηνή "Δίπλα στο ποτάμι" μια σειρά από εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Από τις 19 Φλεβάρη και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για 6 παραστάσεις.

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Μια παρέα τραγούδια βγαίνουν βόλτα Δίπλα στο Ποτάμι. Μια παρέα τραγούδια που συναντάει μια άλλη παρέα. Ο Απόστολος Ρίζος συναντάει επί σκηνής τους καλλιτεχνικούς του συγγενείς και μερικές από τις σημαντικότερες φωνές των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό τραγούδι. Για 3 Παρασκευο - Σάββατα στη μουσική σκήνη Δίπλα στο Ποτάμι, τον πρώτο λόγο έχουν τα τραγούδια. Μαζί τους ο Απόστολος Ρίζος. Και μαζί του η Νατάσα Μποφίλιου, τα Υπόγεια Ρεύματα, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Μάρθα Φριντζήλα και ο Γιάννης Χαρούλης.

Κάθε βράδυ και άλλη παρέα, άλλες κουβέντες, άλλα τραγούδια. Αλλά κυρίως τραγούδια που αγαπήσαμε, τραγούδια που πονάνε, που γελάνε, που χαμογελάνε, που κλαίνε, που σε κάνουν ό,τι θέλουν, τραγούδια που σημαίνουν, τραγούδια που σημαίνουν κάτι για σένα, τραγούδια που δεν το θέλουν αλλά είναι ύπουλα, που μπορούν να σε κάνουν κομμάτια άμα θέλουν, που μπορούν να σε ανεβάσουν κι εκεί πάνω ψηλά όμως, άμα το θέλεις. Τραγούδια που ξέρουν τι λένε, που ξέρουν τι θέλουν να πουν, που ξέρουν τι συναίσθημα κουβαλάνε, που νιώθουν την ανάγκη χάρη στην οποία υπάρχουν.

Τραγούδια από το «Ένας κύκνος κλαίει», το πρώτο album της συνεργασίας του Απόστολου Ρίζου με τον Νίκο Ζούδιαρη, την «Φυσαλίδα», τραγούδια άλλων που αγαπάει ο Αποστόλης, που μιλάνε ελληνικά, αλλά μπορεί και να μην ξέρουν λέξη ελληνικά, αλλά και τα καινούρια τραγούδια που μόλις ηχογράφησε ο Απόστολος Ρίζος σε μουσική και στίχους που έχει γράψει ο ίδιος και θα κυκλοφορήσουν μέσα στην χρονιά.

Ο ρόλος του κάθε καλεσμένου και η συμβολή του στο πρόγραμμα είναι καθοριστική, αφού μαζί με τον Αποστόλη θα τραγουδήσει στιγμές από το προσωπικό του ρεπερτόριο, αλλά και άλλα λιγότερο ή εντελώς απρόβλεπτα.

Μαζί του:
19 και 20 Φεβρουαρίου η ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
26 Φεβρουαρίου τα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
27 Φεβρουαρίου η ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
5 Μαρτίου η ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ
6 Μαρτίου ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

info


Ο Απ. Ρίζος στη μουσική σκηνή "Δίπλα στο ποτάμι"
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο (από 19/2 έως 6/3)
Ώρα έναρξης: 22.30
Διεύθυνση: Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγιοι Ανάργυροι - Αθήνα
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 2610444, 210 2610438
www.diplastopotami.gr
Διαβάστε ακόμα