Οι "Νέοι της Ακτής" στο Ποτάμι

Ελεάννα Ζεγκίνογλου, Ευτυχία Μητρίτσα, Γεωργία Νταγάκη, Ορέστης Ντάντος και Σταύρος Σιόλας.Την πρώτη τους live παρουσία θα δώσουν τον Μάρτιο, οι νέοι καλλιτέχνες της Ακτή live ‘n’ studio, στo Δίπλα στο Ποτάμι.

Διαβάστηκε φορες
Οι "Νέοι της Ακτής"
Δίπλα στο ποτάμι

Ελεάννα Ζεγκίνογλου, Ευτυχία Μητρίτσα, Γεωργία Νταγάκη, Ορέστης Ντάντος και Σταύρος Σιόλας.

Την πρώτη τους live παρουσία θα δώσουν τον Μάρτιο, οι νέοι καλλιτέχνες της Ακτή live ‘n’ studio, στη μουσική σκηνή Δίπλα στο Ποτάμι. Πρόκειται για πέντε νέα πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού τα οποία μετά την αισθητή είσοδό τους στη δισκογραφία και την έντονη ραδιοφωνική παρουσία, έρχονται να μας παρουσιάσουν κάτω από την ίδια στέγη τη δυναμική που διαθέτουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Η Ελεάννα Ζεγκίνογλου, η Ευτυχία Μητρίτσα, η Γεωργία Νταγάκη, ο Ορέστης Ντάντος και ο Σταύρος Σιόλας, ενώνουν τις δυνάμεις και τις μουσικές τους κάτω από την ίδια στέγη.

Συμπράττει μαζί τους μουσικά και ο Γιώργος Ανδρέου, καλλιτεχνικός διευθυντής της Ακτή live ‘n’ studio, που έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια αυτών των παραστάσεων.

Σε δύο διήμερα (8-9 Μαρτίου και 15-16 Μαρτίου) θα παρουσιάσουν τα τραγούδια της πρώτης τους δισκογραφικής παρουσίας σε μια από τις ιστορικότερες ετικέτες της ελληνικής δισκογραφίας, που συνδέθηκε στο παρελθόν με σημαντικές δουλειές που πολλές χαρακτηρίζονται κλασικές.

Μαζί τους σε κάποιες βραδιές θα βρεθούν -φιλικά και υποστηρικτικά - καθιερωμένοι μουσικοί όπως οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Αντώνης Μιτζέλος και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ενώ δεν αποκλείεται κάποια βραδιά να προκύψουν κι άλλες έκτακτες εμφανίσεις στο πλευρό των παιδιών.

Για 4 εμφανίσεις: 8 – 9 & 15 - 16 Μαρτίου (Δευτέρα και Τρίτη)

GUEST:

  • 8/3 η Ελένη Τσαλιγοπούλου
  • 9/3  η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Χρήστος Θηβαίος
  • 15/3 ο Αντώνης Μιτζέλος
  • 16/3 ο Γιάννης Ζουγανέλης
Έναρξη: 22.00

"Δίπλα στο Ποτάμι"
Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι
τηλ: 210 2610444 -210 2610438
www.diplastopotami.gr
Διαβάστε ακόμα