«Γυναίκες» Ανδριάνα Μπάμπαλη & Etten @ Ρυθμός Stage

Place your ears on the ground/ θα τη βρω θα την πιάσω θα την πάρω αγκαλιά / She’s a boy with the most beautiful lie/ Τον καπνό στην πλάτη της φυσάει.
Διαβάστηκε φορες

Φωτογραφίες: Μαρία Φιλιππάκη

Δύο γυναίκες, ένα δευτεριάτικο βράδυ και μια φιλική μουσική σκηνή. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη των μελωδικών τραγουδιών συναντά τη νεραϊδοπαρμένη Etten. Διασκευάζουν κομμάτια αγαπημένων τους τραγουδοποιών και ερμηνευτών, αλλά και δικά τους. Τραγούδια γραμμένα από γυναίκες και για γυναίκες. Δύο χαρισματικές, διαφορετικές, συναρπαστικές γυναίκες.

Στη σκηνή του Ρυθμού, ακούσαμε έναν εξαιρετικό "θανατηφόρο πυρετό" και συγκινηθήκαμε με το "φιλαράκι". Είδαμε πως η Ανδριάνα Μπάμπαλη είναι εκπληκτική στο "Video Games" της Lana del Rey και μας άρεσε το "Cornflake Girl" της Etten. Η Ανδριάνα αγαπάει τη "Δονούσα" της Ματούλα Ζαμάνη" και η Etten το Μιχάλη Δέλτα.Μια πολύ όμορφη βραδιά με δύο διαφορετικές ερμηνεύτριες να εναλλάσσουν ρόλους και θέσεις στη σκηνή. Η Etten, έχει κάτι το ξωτικό, θυμίζει απέραντα λιβάδια και κρυμμένες λίμνες. Παραμύθια του βορρά για μάγισσες και πνεύματα της γης. Εξαιρετική σκηνική παρουσία με πολύ δυνατές στιγμές. Ξεχωρίσαμε το δικό της "Place your ears on the ground" και ένα χαρούμενο σουηδικό κομμάτι για τη Στοκχόλμη.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη έχει κάτι το τρυφερό στις ερμηνείες της. Αυτή η γοητευτική, γλυκιά φωνή. Κιθάρες, τύμπανα, το πιάνο. Όλα συνδυάζονται αρμονικά για να συνοδεύσουν αγαπημένα τραγούδια, όπως το "Mοίρα μου έγινες", το "Δες καθαρά" αλλά και το "Πέντε Βήματα". Ατάκες του Σαββόπουλου και ακουστικές κιθάρες.Στα μόνα αρνητικά, μια μικρή αμηχανία που υπήρχε πάνω στη σκηνή, ανάμεσα στους συντελεστές. Δεν έχει δέσει ολοκληρωτικά η ομάδα, αν και υπήρχε εύθυμη και φιλική διάθεση. Στα θετικά, ο πολύ καλός ήχος του Ρυθμού Stage.

Από την Amy Winehouse και την Αρλέτα, μέχρι την Tori Amos και τη Suzanne Vega, η απόσταση είναι απροσδιόριστη και η ιστορία της ευτυχίας ακόμα γράφεται.

Οι "Γυναίκες" μας περιμένουν στο Ρυθμός Stage, την Δευτέρα, 17 Μαρτίου και ώρα 21:30.


Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα