Δρογώσης+guests @ Gagarin

Ο Στάθης Δρογώσης μετά την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Η αγάπη στο τέλος”, έναν κύκλο επιτυχημένων μουσικών παραστάσεων στο club του Σταυρού του Νότου, δίνει την πρώτη του μεγάλη συναυλία στην Αθήνα...

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ  @ GAGARIN 205

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

GUESTS:
ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ
ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ
ΛΟΛΕΚ

Ο Στάθης Δρογώσης μετά την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Η αγάπη στο τέλος”, έναν κύκλο επιτυχημένων μουσικών παραστάσεων στο club του Σταυρού του Νότου, δίνει την πρώτη του μεγάλη συναυλία στην Αθήνα στο Gagarin την Πέμπτη 18 Μαρτίου.

Μετά από συνεργασίες ετών με καλλιτέχνες που θαυμάζει, ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς τραγουδοποιών Στάθης Δρογώσης ανεβαίνει στη σκηνή του Gagarin. Το πρόγραμμα θα βασίζεται σε επιλογές από όλη τη δισκογραφική πορεία του Στάθη Δρογώση, καθώς και αγαπημένες τραγούδια του χθες και του σήμερα. Σε αυτή την συναυλία - γιορτή καλεσμένοι του Στάθη Δρογώση είναι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια μοιράστηκε μουσικές και τραγούδια. Θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Μανώλης Φάμελλος και η Νατάσα Μποφίλιου, το συγκρότημα Δραμαμίνη και ο Λόλεκ.

info

Στάθης Δρογώσης+guests στο Gagarin 205
Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 15€
Διεύθυνση: Λιοσίων 203-205, Αθήνα
Τηλ.: 210 8547 601-2, www.gagarin205.gr
www.stathisdrogosis.gr

Προπώληση εισιτηρίων:
PUBLIC (Πλ. Συντάγματος)
FNAC (Mall Athens & Μοναστηράκι)
ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24)
www.i-ticket.gr (801 11 60000)

Διαβάστε ακόμα